Libnet.ro
UNICEF

12:00

Prima reactie a Simonei Halep dupa calificarea in finala de la Madrid

Online Sport Online Sport,
Prima reactie a Simonei Halep dupa calificarea in finala de la Madrid

Pentru a patra oara in cariera Simona Halep va juca la Madrid cu trofeul pe masa dupa o victorie entuziasmanta obtinuta impotriva Belindei Bencic. continuă pe Online Sport

Prima reactie a Simonei Halep dupa calificarea in finala de la Madrid: Ma simt putin obosita Ce spune despre meciul de maine

Simona Halep, locul 3 WTA, a intrecut-o, in penultimul act al turneului de la Madrid, cu scorul de 6-2, 6-7 2), 6-0, pe Belinda Bencic, locul 18 WTA.

Prima reactie a Simonei Halep dupa calificarea in semifinale la Madrid: inca sunt pe antibiotice

Simona Halep a declarat, joi, dupa victoria cu Ashleigh Barty, din sferturile de finala ale Madrid Open, ca nu este vindecata dupa raceala suferita. Sunt inca pe antibiotice, nu e usor pentru mine sa.

CTP, elogii la adresa Simonei Halep: Este in starea cu care a castigat la Roland Garros! Ce spune despre finala

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a avut numai cuvinte de lauda dupa calificarea Simonei Halep in finala turneului de la Madrid.

Prima reactie a lui Iohannis dupa ce Dancila a anuntat OUG pe referendum: Sper sa se abtina

Presedintele Klaus Iohannis a avut o prima reactie dupa ce Dancila a anuntat OUG privind referendumul pe justitie. Daca actul normativ trece in forma propusa, atunci seful statului va fi redus la tacere pe toata durata campaniei. Klaus Iohannis a reactionat dupa ce a aflat ca Guvernul se pregateste sa-i interzica sa se implice in [] .

CTP, reactie dupa calificarea Simonei Halep in finala de la Madrid: Arata excelent!

Cristian Tudor Popescu a laudat-o pe Simona Halep, dupa ce constanteanca s-a calificat in finala turneului de la Madrid. Simona a invins-o in semifinala pe Belinda Bencic, cu scorul de 6-2, 6-7, 6-0 si mai are nevoie de o victorie pentru a reveni pe primul loc in ierarhia WTA. Simona este in clipa de fata [] .

Prima reactie a Simonei dupa calificarea in sferturi la Madrid. Ce spune despre jucatoarea careia i-a administrat un 12-0

Simona Halep a invins-o, miercuri, cu scorul de 6-0, 6-0, pe jucatoarea Viktoria Kuzmova din Slovacia, 20 de ani, dupa un meci care a durat 44 de minute si in care romanca a pierdut doar 12 puncte.

Darren Cahill, declaratie de dragoste dupa calificarea Simonei Halep in finala turneului de la Madrid

Imediat dupa victoria din semifinala cu Belinda Bencici, 6-2, 6-7 2), 6-0, fostul antrenor al Simonei Halep, Darren Cahill, a postat un mesaj pentru romanca pe contul personal de twitter.

WTA Madrid: Finala Simonei Halep are loc sambata, nu mai devreme de ora 19:30

Simona Halep, locul 3 mondial, va evolua, sambata, nu mai devreme de ora 19:30, in finala Madrid Open, adversara urmand sa fie stabilita dupa meciul dintre Sloane Stephens si Kiki Bertens.

WTA Madrid: Belinda Bencic o invinge pe Naomi Osaka si va fi adversara Simonei Halep in semifinale

Naomi Osaka a condus cu 5-3 in setul decisiv al partidei cu Belinda Bencic Elvetia, 18 WTA), insa nu a reusit sa inchida partida. Mai mult decat atat, nipona a cedat urmatoarele patru game-uri si a fost eliminata in sferturile de la Madrid 6-3, 2-6, 5-7). Bencic va fi adversara Simonei Halep in semifinalele turneului Premier Mandatory de la Caja Magica.

Ashleigh Barty: Sunt mandra ca i-am pus probleme Simonei Halep

Ashleigh Barty a fost eliminata in sferturile de la Madrid, australianca fiind depasita in doua seturi, scor 7-5, 7-5, de Simona Halep. La finalul disputei, Barty s-a declarat multumita ca a putut sa ii puna probleme Simonei, cunoscuta fiind constanta jucatoarei noastre pe zgura.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )