Libnet.ro
UNICEF

13:45

Programul meciurilor si rezultate de la Cupa Mondiala de fotbal

Adevărul Adevărul,
Programul meciurilor si rezultate de la Cupa Mondiala de fotbal

Cupa Mondiala la fotbal se desfasoara in perioada 14 iunie - 15 iulie. Cele 32 de nationale vor lupta pentru trofeul Jules Rimet. continuă pe Adevărul

Cine castiga Cupa Mondiala: prezicerea facuta de un robot

A venit Cupa Mondiala la fotbal si precis te intrebi deja cine ar putea castiga. Daca in trecut am avut caracatita Paul care dadea predictii, in 2018 avem inteligenta artificiala, care face simulari. Chiar daca e nostim, caracatita Paul a ghicit echipa castigatoare la 12 meciuri din 14 la Cupa Mondiala din 2010. Anul acesta, [].

Robbie Williams a deschis Cupa Mondiala la fotbal. Putin a tinut un discurs inaintea primei partide

Ceremonia de deschidere a Cupei Mondiale a tinut doar 15-20 de minute si l-a avut in prim-plan pe artistul englez Robbie Williams.

Program Cupa Mondiala 2018. Programul complet al meciurilor si televizarilor din Rusia

Program Cupa Mondiala 2018. Din 14 iunie pana in 15 iulie, Televiziunea Romana transmite cea mai asteptata intrecere sportiva a planetei. Toate cele 64 de partide de fotbal vor fi transmise de.

Program Cupa Mondiala 2018. Programul complet al meciurilor si televizarilor

Program Cupa Mondiala 2018. Din 14 iunie pana in 15 iulie, Televiziunea Romana transmite cea mai asteptata intrecere sportiva a planetei. Toate cele 64 de partide de fotbal vor fi transmise de.

Programul meciurilor de la Cupa Mondiala

Programul meciurilor de la Cupa Mondiala, care incepe, joi, in Rusia: Grupa A Rusia - Arabia Saudita, 14 iunie, ora 18. 00, Lujniki Stadium - Moscova Egipt - Uruguay, 15 iunie, ora 15.

Premiera in fotbal: Cupa Mondiala din 2026 se va tine in trei tari

Cupa Mondiala din 2026 va fi gazduita de Mexic/Canada/SUA, candidatura care a intrunit cele mai multe voturi la Congresul FIFA, in fata Marocului.

CUPA MONDIALA 2018. Federatia spaniola l-a dat afara pe selectionerul Julen Lopetegui cu doua zile inainte de inceperea turneului final

Federatia spaniola de fotbal l-a demis miercuri pe selectionerul Julen Lopetegui, a anuntat presedintele Luis Rubiales, cu prilejul unei conferinte de presa desfasurate la Krasnodar, unde.

Cupa Mondiala 2018. Participarea lui Mohamed Salah, decisa in ultimul moment

Decizia privind participarea lui Mohamed Salah la primul meci al Egiptului la Cupa Mondiala de fotbal din Rusia, vineri, va fi anuntata in ultimul moment, a precizat staff-ul tehnic al Faraonilor. Vom.

Avertisment lansat de un spion SUA: Toti cei care merg in Rusia la Cupa Mondiala trebuie sa fie constienti de riscurile cibernetice

Un inalt responsabil american din domeniul informatiilor i-a avertizat pe microbistii care merg in Rusia pentru a asista la Cupa Mondiala de fotbal ca telefoanele si computerele lor ar putea fi vizate de atacuri cibernetice lansate de spionii Moscovei.

Incredibil: nationala Spaniei si-a dat afara antrenorul cu doua zile inaintea debutului la Cupa Mondiala

Nationala Spaniei, care va juca vineri cu Portugalia la Cupa Mondiala de fotbal, a ramas fara antrenor, dupa ce Julen Lopetegui a fost dat afara.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )