Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep are un psihic de fier! WTA confirma schimbarea de mentalitate a celei mai bune jucatoare din lume

Adevărul Adevărul,
Simona Halep are un psihic de fier! WTA confirma schimbarea de mentalitate a celei mai bune jucatoare din lume

Simona Halep este campioana de la Roland Garros, unde a castigat trofeul dupa un parcurs impresionant pe zgura pariziana. continuă pe Adevărul

ANALIZA incepe hegemonia Simona Halep: romanca are sanse mari sa stea tot anul pe primul loc WTA

Dintre primele patru jucatoare ale lumii, Simona Halep are cele mai putine puncte de aparat pana la finalul sezonului. Ea are sanse mari sa incheie anul pe primul loc WTA.

Radu Banciu nu se dezminte: Simona Halep are un joc extrem de saracacios

Radu Banciu, un contestatar constant al performantelor Simonei Halep, a declarat aseara la B1 TV ca liderul mondial are un joc extrem de saracacios si a castigat finala de la Paris cu 3-4 lovituri in arsenal.

Simona Halep, titlul si reactia Charlie Hebdo: O romnca a cstigat la Roland Garros - Fier vechi, fier vechi

Simona Halep a castigat turneul de la Roland Garros primul Grand Slam din cariera), iar publicatia franceza de satira Charlie Hebdo a prezentat intr-un mod personal victoria liderului mondial: O romanca a castigat la Roland Garros - Fier vechi, fier vechi.

Simona Halep, desenata de francezi ca o tiganca in cautare de fier vechi

Mare scandal s-a iscat dupa publicarea unei caricaturi in saptamanalul de satira Charlie Hebdo! Acesta include o caricatura ce o prezinta pe Simona Halep tinand in maini trofeul Roland Garros, precum o tiganca ce striga Fiare vechi.

Filosoful Mihai Sora explica, pentru prieteni, caricatura cu Simona Halep din Charlie Hebdo

Filosoful Mihai Sora explica, intr-o postare pe Facebook, ce semnifica, de fapt caricatura cu Simona Halep aparuta in Charlie Hebdo. Simona Halep, titlul si reactia Charlie Hebdo: O romanca a castigat la Roland Garros - Fier vechi, fier vechi.

SONDAJ Cum vi se pare caricatura Charlie Hebdo despre Simona Halep?

Publicatia franceza de satira Charlie Hebdo a prezentat o caricatura cu Simona Halep cu titlul: O romanca a castigat la Roland Garros - Fier vechi, fier vechi. Sondaj HotNews. ro: Cum vi se pare caricatura Charlie Hebdo despre Simona Halep?.

Simona Halep RUPE TACEREA! Ce spune despre caricatura aparuta in Charlie Hebdo (FOTO)

Charlie Hebdo a publicat o caricatura care o infatiseaza pe Simona Halep tinand titlul de la Roland Garros, desen care a avut atasat mesajul O romanca castiga Roland-Garros. Sportiva: Fier vechi, fier.

Romanii au luat cu asalt pagina de Facebook a publicatiei CHARLIE HEBDO dupa caricatura cu SIMONA HALEP

Romanii au reactionat pe pagina de Facebook a publicatiei Charlie Hebdo dupa aparitia unei caricaturi cu Simona Halep tinand in mana cupa castigata in cadrul turneului de la Roland Garros, cu mesajul fier.

VIDEO WTA: Mihaela Buzarnescu, aleasa revelatia lunii mai / Simona Halep a fost aleasa jucatoarea lunii si a primit si voturile pentru cea mai buna lovitura

Jucatoarea romana de tenis Mihaela Buzarnescu a fost aleasa revelatia lunii mai, ea fiind preferata fanilor care au votat pe site-ul WTA. De asemenea, conform sondajului WTA in randul fanilor, Simona Halep, locul 1 WTA, a fost desemnata jucatoarea lunii mai.

Simona Halep a vorbit despre participarea sa in acest an la turneul WTA de la Bucuresti. Ce decizie a luat liderul mondial

Jucatoarea de tenis Simona Halep, numarul 1 mondial, a declarat, vineri, ca nu crede ca va participa la BRD Bucharest Open 2018, turneu WTA International gazduit, de Arenele BNR in perioada 16-22 iulie. Am.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )