Libnet.ro
UNICEF

21:17

Simona Halep, despre cea mai fericitazi din viata ei! Ce a spus despretrofeul castigat la Roland Garros

Antena3 Antena3,
Simona Halep, despre cea mai fericitazi din viata ei! Ce a spus despretrofeul castigat la Roland Garros

Simona Halep a fost prezenta, miercuri, la o conferinta de presa a unuia dintre sponsori, cu ocazia lansarii unei noi campanii, si a vorbit despre momentul in care a simtit ca poate pierde finala de la Roland Ga. continuă pe Antena3

Simona Halep, despre secunda cea mai fericita din viata ei: Cand am ridicat trofeul

Simona Halep a participat in aceasta dimineata la un eveniment caritabil organizat de fundatia Salvati Copiii si care se intituleaza Job pentru o secunda ce se adreseaza copiilor nascuti prematur.

Simona Halep, despre trofeul castigat la Roland Garros: Am simtit ca pierd daca nu schimb ceva

Simona Halep a fost prezenta, miercuri, la o conferinta de presa a unuia dintre sponsori, cu ocazia lansarii unei noi campanii, si a vorbit despre momentul in care a simtit ca poate pierde finala de la Roland Ga.

Simona Halep, despre antrenorul sau: Darren mi-a dat incredere si a pus putina presiune pe mine. Poate ca de-aia am castigat

Simona Halep a subliniat in conferinta de presa de dupa castigarea turneului de la Roland Garros rolul extrem de important pe care antrenorul sau, australianul Darren Cahill, l-a jucat in obtinerea acestei.

Simona Halep, despre antrenorul sau: Darren mi-a dat incredere si a pus putina presiune pe mine. Poate ca de-aia am castigat (FOTO)

Simona Halep a subliniat in conferinta de presa de dupa castigarea turneului de la Roland Garros rolul extrem de important pe care antrenorul sau, australianul Darren Cahill, l-a jucat in obtinerea acestei.

Cteodata, e de ajuns sa te descalti ca sa traiesti cea mai frumoasa zi din viata!

Si omori pe toata lumea! Glumesc. Nu chiar asa, adica nu ii omori, dar de lesinat tot rezolvi. Iarasi glumesc. Glumesc, glumesc, pentru ca nu ma pot abtine. Pentru ca de ieri sunt asa cu zambetul pe buze ca un copil prost care tocmai a primit cadou trei ciungi.

Cel mai tare mesaj primit de Simona Halep de la o rivala din WTA, dupa castigarea turneului de la Roland Garros

Simona Halep a fost asaltata de mesaje dupa castigarea turneului de la Roland Garros, primul Grand Slam din cariera ei.

Simona Halep A AJUNS in Romania. Primele IMAGINI din avion cu campioana de la Roland Garros (FOTO, VIDEO)

UPDATE: Simona Halep a coborat din avion cu o replica a trofeului castigat sambata la Roland Garros, Cupa Suzanne Lenglen. Simona Halep a ajuns in Romania. FOTO: Inquam Photos / Octav.

Simona Halep A AJUNS in Romania. Primele IMAGINI din avion cu campioana de la Roland Garros (VIDEO)

Simona Halep a ajuns in Romania. Avionul care a adus-o in tara pe campiona de la Roland Garros 2018 a aterizat, luni dupa-amiaza, pe aeroportul Henri Coanda din Bucuresti. Liderul mondial urmeaza sa.

VIDEO Primele detalii oficiale despre FIFA 19 si trailerul care aduce cea mai imprtanta schimbare din ultimii ani

In cadrul conferintei de gaming de la Los Angeles, Electornic Arts a dat publicitatii ultimele detalii despre titlulrile care urmeaza sa fie lansate atat in acest an cat si in 2019, iar asta include si informatii despre cea mai noua editie a celei mai de succes dintre francizele sale, si anume simulatorul de fotbal FIFA.

Clasamentul WTA: Simona Halep, lider pentru a 32-a saptamna; Mihaela Buzarnescu, cea mai buna clasare din cariera

Campioana la Roland Garros, Simona Halep se afla la saptamana cu numarul 32 pe primul loc in clasamentul mondial, avand un avans de 1. 225 de puncte fata de daneza Caroline Wozniacki, ocupanta pozitiei a doua. Mihaela Buzarnescu a urcat pe locul 30 cea mai buna clasare a carierei), dupa ce a ajuns pana in optimi la Grand Slam-ul de la Paris. Romania are sase jucatoare in Top 100 WTA.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1986 seconds )