Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep, despre relatia cu Ion Tiriac: Ma simt mai motivata cand vine sa-mi vada meciurile. E foarte dur cu mine

Hotnews Hotnews,
 Simona Halep, despre relatia cu Ion Tiriac: Ma simt mai motivata cand vine sa-mi vada meciurile. E foarte dur cu mine

Simona Halep va disputa sambata a patra finala la turneul de la Madrid, unde a castigat trofeul de doua ori. Romanca a vorbit, intr-o conferinta de presa, despre relatia cu Ion Tiriac, patronul competitiei din capitala Spaniei, precizand ca se simte mai motivata atunci cand fostul jucator de tenis se afla in tribune. Numarul 3 WTA a dezvaluit ca Tiriac este foarte dur cu ea, criticand-o chiar si dupa meciul din semifinale cu Belinda Bencic. continuă pe Hotnews

FOTO Ion Tiriac a sarbatorit implinirea a 80 de ani la Muzeul Prado. Cum s-a fotografiat miliardarul cu Simona Halep

Ieri, la implinirea varstei de 80 de ani, Ion Tiriac si-a invitat prieteni si colaboratorii la o cina speciala, la Muzeul Prado.

Simona Halep Kiki Bertens. Romanca a pierdut finala de la Madrid

Simona Halep Kiki Bertens 4-6, 4-6. Simona Halep a pierdut finala turneului de la Madrid si a ratat, totodata, sansa de a reveni pe primul loc WTA. Halep a fost invinsa in doua seturi de Kiki Bertens, cea care a reusit sa castige turneul patronat de Ion Tiriac fara sa piarda vreun set. Stire [] .

Reactia Simonei dupa esecul de la Madrid: Sunt trista!Ce mesaje a avut pentru Ion Tiriac si Kiki Bertens

Simona Halep a pierdut a patra finala jucata la Madrid Open, fiind invinsa, sambata, cu scorul de 6-4, 6-4, de olandeza Kiki Bertens 7 WTA).

Cum a aparut Ion Tiriac la petrecerea de aniversare a 80 de ani. Miliardarul roman, cina speciala pentru invitatii sai la Muzeul Prado (FOTO)

Ion Tiriac a implinit 80 de ani, pe 9 mai, prilej cu care omul de afaceri roman a oferit o cina speciala pentru invitati unul si unul, la Muzeul Prado, din Spania. Printre acestia s-au numarat Camelia P.

Nadia Comaneci, eleganta desavarsita la ziua de nastere a lui Ion Tiriac FOTO

Ieri seara, Ion Tiriac si-a sarbatorit onorabila varsta de 80 de ani printr-o petrecere fastuoasa, organizata la Muzeul Prado din Madrid. Printre invitati s-a numarat si gimnasta Nadia Comaneci. Buna.

Misterul mustatii lui Ion Tiriac. Cum de s-a ales cu ea fostul jucator de tenis

Fratele lui Ilie Nastase, Costica, prieten si fost coleg de turnee cu Ion Tiriac la inceputul carierei sale, dezvaluie ca miliardarul de azi si-a lasat celebra mustata dupa ce a fost impresionat de look-ul id.

Nadia Comaneci, eleganta desavarsita la ziua de nastere a lui Ion Tiriac. A purtat o rochie din dantela transparenta FOTO

Ieri seara, Ion Tiriac si-a sarbatorit onorabila varsta de 80 de ani printr-o petrecere fastuoasa, organizata la Muzeul Prado din Madrid. Printre invitati s-a numarat si gimnasta Nadia Comaneci.

Ion Tiriac, decorat cu Crucea Ordinului de Merit al Ungariei, in rang de ofiter. Distinctia i-a fost acordata in semn de pretuire al eforturilor sale depuse pentru tenisul maghiar

Ion Tiriac a primit o importanta distinctie din partea presedintelui Ungariei, Janos ader, la Parlamentul din Budapesta. Omul de afaceri si fostul tenismen a primit Crucea Ordinului de Merit al Ungariei.

Simona Halep contra lui Kiki Bertens in finala de la Madrid (19:30). Toate informatiile despre marele meci

Pentru a patra oara in cariera Simona Halep va disputa finala turneului WTA Premier Mandatory de la Madrid. Meciul e live text in aceasta pagina dupa ora 19:30.

Simona Halep, optimista inaintea partidei cu Belinda Bencici: Sunt foarte increzatoare

Simona Halep a vorbit despre duelul de astazi, de la ora 15. 30, din semifinalele turneului de la Madrid, cand o va intalni pe Belinda Bencici, 18 TWA.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2703 seconds )