Libnet.ro
UNICEF

08:30

Simona Halep a umplut Arena Nationala (Galerie Foto)

Online Sport Online Sport,
Simona Halep a umplut Arena Nationala (Galerie Foto)

Simona Halep a prezentat trofeul obtinut la Roland Garros, luni seara, pe Arena Nationala in fata unui public entuziast. continuă pe Online Sport

Ilie Nastase, mesaj pentru Simona Halep pe Arena Nationala: Sunt foarte mandru de Simona. O felicit ca a avut rabdare si dupa rabdare au venit si trandafirii

Simona Halep a avut parte de o atmosfera de neuitat la Arena Nationala din Capitala, unde s-au strans mii de oameni pentru a o felicita in urma victoriei de la Roland Garros. Printre cei care i-au fost.

Simona Halep A AJUNS in Romania. Primele IMAGINI din avion cu campioana de la Roland Garros (FOTO, VIDEO)

UPDATE: Simona Halep a coborat din avion cu o replica a trofeului castigat sambata la Roland Garros, Cupa Suzanne Lenglen. Simona Halep a ajuns in Romania. FOTO: Inquam Photos / Octav.

Simona Halep, luata prin surprindere la prezentarea trofeului Roland Garros. Jucatoarea noastra a fost CERUTA in CASATORIE pe Arena Nationala (FOTO)

Simona Halep a avut parte de momente emotionante luni seara, cand a prezentat pe Arena Nationala din Bucuresti replica trofeului castigat la Roland Garros, Cupa Suzanne Lenglen. Printre cei aproximativ 20.

VIDEO Gabriela Firea, huiduita copios de zecile de mii de romni veniti pe Arena Nationala sa o felicite pe Simona Halep. Sportiva a prezentat trofeul Roland Garros

Simona Halep a prezentat luni seara trofeul cucerit la Roland Garros, in cadrul unei ceremonii la Arena Nationala. in deschiderea ceremoniei, primarul Capitalei, Gabriela Firea, care a venit cu esarfa tricolora pe piept, i-a oferit Simonei Halep cheia orasului si a incercat un mic discurs, dar a fost huiduita copios de cei peste 20. 000 de oameni din tribune, care au scandat apoi numele Simonei.

Ilie Nastase, pe Arena Nationala, alaturi de Simona Halep: O felicit ca a avut rabdare si dupa rabdare au venit si trandafirii, adica victoriile (VIDEO)

Simona Halep a fost aclamata luni seara de mii de oameni prezenti pe Arena Nationala din Capitala, unde sportiva a prezentat trofeul cu care s-a intors dupa victoria de la Roland Garros. Pe scena,.

FOTO VIDEO Gabriela Firea, huiduita pe Arena Nationala de fanii Simonei Halep

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a fost huiduit, luni seara, de publicul adunat pe arena Nationala pentru a o felicita pe Simona Halep pentru castigarea trofeului de la Roland Garros.

FOTO VIDEO Atmosfera spectaculoasa pe Arena Nationala: mii de oameni au aplaudat-o pe Simona Halep. Gabriela Firea a fost fluierata copios

Simona Halep a fost intampinata de peste 15. 000 de suporteri care au venit pe cel mai mare stadion al tarii pentru a o ovationa pe campioana de la Roland Garros.

FOTO VIDEO Halep ovationata, Gabriela Firea huiduita pe Arena Nationala. Atmosfera extraordinara pentru Simona!

Simona Halep a fost intampinata de peste 15. 000 de suporteri care au venit pe cel mai mare stadion al tarii pentru a o ovationa pe campioana de la Roland Garros. Gabriela Firea a fost huiduita s fluierata cat timp a fost prezenta pe stadion.

Marcel Pavel, dedicatie speciala pentru Simona Halep

Simona Halep, numarul 1 mondial, a prezentat trofeul cucerit la Roland Garros, luni seara, in cadrul unei ceremonii organizate pe Arena Nationala din Capitala la care au participat aproximativ 20. 000 de.

Simona Halep, ceremonie cu surprize la Arena Nationala. Mii de oameni i-au strigat numele. Sunt foarte mandra ca sunt romanca!

Simona Halep s-a intors luni dupa-amiaza acasa, dupa ce reusit sa castige la Paris primul sau titlu de grand slam. Simona Halep prezinta romanilor trofeul Rolland Garros pe Arena Nationala. Va fi o.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2788 seconds )