Libnet.ro
UNICEF

14:15

Traseu greu pentru Simona Halep la Wuhan. De cine trebuie sa treaca liderul WTA pentru a castiga trofeul

Adevărul Adevărul,
Traseu greu pentru Simona Halep la Wuhan. De cine trebuie sa treaca liderul WTA pentru a castiga trofeul

Simona Halep va evolua saptamana viitoare la Wuhan, in China, unde va intra direct in turul secund al competitiei. continuă pe Adevărul

SURPRIZA pentru SIMONA HALEP! Termina ANUL iN FORTA! Anunt de milioane

Simona Halep a dezvaluit ca este gata de turneul de la Wuhan, unde o va intalni pe invingatoarea dintre jucatoarele slovace Magdalena Rybarikova, locul 35 WTA 4-1 in intalnirile directe), si Dominika.

SURPRIZA pentru Simona Halep in CHINA! Incredibil ce a gasit in camera de hotel! Este vorba chiar despre...(FOTO)

Simona Halep a avut parte de o mare surpriza in China, unde se va desfasura Turneul de la Wuhan. Dupa ce a fost intampinata cu flori la receptie, romanca a avut parte de o surpriza atunci cand a intrat.

WTA Wuhan: Simona Halep va juca mpotriva cstigatoarei dintre Magdalena Rybarikova si Dominika Cibulkova

Simona Halep, locul I WTA, va evolua, saptamana viitoare, direct in turul al doilea al Wuhan Open, faza in care o va intalni pe invingatoarea dintre jucatoarele slovace Magdalena Rybarikova, locul 35 WTA 4-1 in intalnirile directe), si Dominika Cibulkova, locul 30 WTA 2-4). Se actualizeaza.

WTA Wuhan: Simona Halep va juca mpotriva cstigatoarei dintre Magdalena Rybarikova si Dominika Cibulkova, n turul al doilea

Simona Halep, locul I WTA, va evolua, saptamana viitoare, direct in turul al doilea al Wuhan Open, faza in care o va intalni pe invingatoarea dintre jucatoarele slovace Magdalena Rybarikova, locul 35 WTA 4-2 in intalnirile directe), si Dominika Cibulkova, locul 30 WTA 2-4).

Simona Halep: Daca as putea sa dau timpul inapoi, as face totul exact la fel. Un interviu despre munca, disciplina si lectii de viata

Simona Halep straluceste cand intra intr-o incapere. Nu prin accesorii, haine care ies in evidenta sau extravaganta, ci printr-o caracteristica tot mai greu de gasit in lumea superficiala in care traim. Autenticitate. Simona zambeste mult, este.

Simona Halep, interviu pentru Reuters: Visul meu a fost sa devin nr.1 mondial si am reusit

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a declarat, intr-un interviu telefonic pentru Reuters, ca succesul ei din acest an la Roland Garros a ajutat-o sa-si confirme statutul de lider WTA. Simona Halep se afla.

Simona Halep a plecat spre Asia: ce planuri are romanca pentru urmatoarele turnee

Dupa o scurta perioada de vacanta, priciniuita de eliminarea rapida de la US Open, Simona Halep revine in circuitul WTA.

Simona Halep si-a stabilit un obiectiv indraznet pentru sfarsitul de an. Cum vrea sa incheie anul 2018

Simona Halep a plecat in China, pentru ultima parte a sezonului, care include si Turneul Campioanelor, de la Singapore.

Simona Halep, DECIZIA momentului! Ce se va intampla in CLASAMENTUL MONDIAL! A recunoscut TOTUL

Simona Halep si-a fixat ca obiectiv pentru finalul acestui an sa ramana numarul unu mondial in clasamentul WTA. Mi-ar placea foarte mult sa termin acest an pe locul 1 mondial. Sper sa am rezultate bune si .

Shooting inedit cu Simona Halep, in cadrul proiectului 100 de chipuri romanesti (FOTO+VIDEO)

Simona Halep a fost protagonista unui shooting inedit, in cadrul proiectului 100 de chipuri romanesti, demarat cu ocazia Centenarului. Ivan Patzaichin, Gabi Szabo, Gica Hagi si Ilie Nastase sunt si ei parte din.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )