Libnet.ro
UNICEF

16:15

VIDEO Geraint Thomas si-a asigurat trofeul in Turul Frantei. Este incredibil. Ultima data am plans cand m-am casatorit

Adevărul Adevărul,
VIDEO Geraint Thomas si-a asigurat trofeul in Turul Frantei. Este incredibil. Ultima data am plans cand m-am casatorit

Britanicul Geraint Thomas Sky) si-a asigurat castigarea trofeului in Turul Frantei, sambata, cu o etapa inaintea finalului competitiei. continuă pe Adevărul

Turul Frantei 2018. Geraint Thomas castiga Marea Bucla

Ciclistul britanic Geraint Thomas a castigat editia 2018 a Turului Frantei, la finalul ultimei etape, desfasurata duminica intre Houilles si Paris 116 km), care s-a incheiat, conform traditiei, cu un.

Turul Frantei: Geraint Thomas (Sky) a cstigat n premiera competitia; Alexander Kristoff (UAE Team Emirates), nvingator n ultima etapa

Editia cu numarul 105 a Turului Frantei s-a incheiat cu victoria, in premiera, a ciclistului galez Geraint Thomas Sky). Ultima etapa din acest an, desfasurata intre Houilles si Paris Champs-elysees, pe o distanta totala de 116 km, a fost castigata de norvegianul Alexander Kristoff UAE Team Emirates).

Turul Frantei: Tom Dumoulin, cstigatorul etapei a 20-a; Geraint Thomas, la un singur pas de victoria finala

Olandezul Tom Dumoulin Sunweb) a castigat cea de-a 20-a etapa penultima) a Turului Frantei, un contratimp individual desfasurat sambata, intre Saint-Pee-sur-Nivelle si Espelette, pe o distanta totala de 31 de kilometri. Geraint Thomas Sky), ocupantul locului trei, se mentine tricou galben si nu mai poate scapa victoria finala.

Turul Frantei: Primoz Roglic, nvingatorul etapei a 19-a; Geraint Thomas (Sky), cu un pas mai aproape de victoria finala

Primoz Roglic LottoNLJumbo) a castigat etapa a 19-a disputata intre Lourdes si Laruns, pe o distanta totala de 200,5 km - Col du Tourmalet si Col d'Aubisque au facut parte din meniul zilei), victoria aducandu-i slovenului urcarea pe locul trei in clasamentul general l-a depasit pe Chris Froome). Ajuns al doilea la linia de sosire, Geraint Thomas Sky) nu numai ca si-a mentinut tricoul galben, dar a mai pus si cateva secunde fata de urmaritori. Se actualizeaza.

IMAGINILE ZILEI din Turul Frantei: Chris Froome iNJURA un politist, dupa ce a fost trantit la pamant de acesta (VIDEO)

Turul Frantei ofera, din nou, imagini incredibile. Ciclistul britanic Chris Froome, de patru ori castigator al competitiei, a avut parte, joi, de o zi de cosmar. Acesta nu doar ca a ratat aproape orice.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )