Libnet.ro
UNICEF

09:15

Australian Open: Novak Djokovic, Roger Federer si Stefanos Tsitsipas, in turul doi; Denis Shapovalov si Borna Coric, eliminati (Rezultatele zilei)

Hotnews Hotnews,
 Australian Open: Novak Djokovic, Roger Federer si Stefanos Tsitsipas, in turul doi; Denis Shapovalov si Borna Coric, eliminati (Rezultatele zilei)

Prima zi de la Australian Open a adus si doua eliminari din randul capilor de serie de pe tabloul de simplu masculin. Canadianul Denis Shapovalov favorit 13) si croatul Borna Coric 25) au parasit primul Grand Slam al anului inca din runda inaugurala. in faza urmatoare s-au calificat nume importante precum Novak Djokovic, Roger Federer, Stefanos Tsitsipas, Matteo Berrettini sau Grigor Dimitrov. continuă pe Hotnews

Novak Djokovic atinge o borna istorica in tenis

Jucatorul sarb s-a calificat dupa un meci de patru seturi in turul secund la Australian Open.

Cum se poate scrie istorie la Australian Open 2020. Cinci magnifici si recordurile pe care le pot stabili

Australian Open 2020 debuteaza in noaptea de duminica spre luni, iar starurile tenisului au o sansa importanta de a atinge borne importante la Melbourne. Evident, cei care au cele mai mari sanse de a-si trece in cont noi recorduri sunt Big 3 din tenisul masculin, in ordinea actuala din clasamentul mondial - Rafael Nadal, Novak Djokovic si Roger Federer.

Federer, Tsitsipas si Berrettini, victorii facile la Australian Open

Elvetianul Roger Federer, grecul Stefanos Tsitsipas si italianul Matteo Berrettini au obtinut victor.

VIDEO Australian Open: Roger Federer, debut solid - Elvetianul este in turul doi

Fara sa fi jucat vreun meci oficial in acest sezon, Roger Federer nu a lasat deloc sa se vada lipsa meciurilor cu miza, elvetianul reusind sa treaca fara nicio emotie de Steve Johnson in primul tur de la Australian Open 6-3, 6-2, 6-2).

Roger Federer: Asteptarile mele sunt destul de mici la Australian Open

Roger Federer 38 de ani) ramane rezervat cu privire la sansele sale de a cuceri un nou titlu la Australian Open. Tenismenul elvetian a declarat ca are asteptari destul de mici pentru competitia de la Melbourne, care va debuta luni.

Roger Federer nu a ezitat. Jucatoarea pe care mizeaza la Australian Open: Este o incantare sa o vad jucand

Roger Federer este un jucator care nu ezita sa vorbeasca despre favoritii turneelor, fie ca este vorba despre competitia masculina, fie ca este vorba despre cea feminina. Bine informat in legatura cu ceea ce se intampla in WTA, elvetianul aflat in cautarea celui de-al 21-lea titlu de Mare Slem al carierei a anuntat ca Ashleigh Barty este sportiva pe care si-ar dori sa o vada triumfand la Melbourne in acest an.

15 repere ale Australian Open-ului: numele initial, anul cu doua editii, recordul inimaginabil al lui Rosewell

Australian Open 2020 este la linia de start, cu Novak Djokovic si Naomi Osaka pregatiti sa inceapa cursa de aparare a trofeelor. Adevarul va propune o incursiune in istoria turneului de Mare Slem care, la inceputurile tenisului, era cel mai adesea boicotat de europeni si americani, care si-a schimbat data in calendar de mai multe ori, dar care a stabilit si cateva repere de-a dreptul incredibile.

Sa-nceapa Openul Vesel! Mizele de la Australian Open 2020 si povestile trofeelor vanate de Halep si Djokovic

Primul turneu de Mare Slem al sezonului de tenis debuteaza luni dimineata, de la ora Romaniei 1. 00, urmand ca ultimele trofee sa fie acordate duminica, 2 februarie. Ajuns la editia cu numarul 108, Australian Open, supranumit si Open-ul Vesel, este primul mare turneu de obiectiv din 2020. Adevarul va prezinta, pe scurt, mizele turneului de la Melbourne.

Novak Djokovici scrie o noua pagina de istorie, la Australian Open. Sarbul a cedat un set, dar a castigat meciul 900 din cariera de profesionist (VIDEO)

Novak Djokovici, al doilea tenismen al lumii, s-a calificat in turul II de la Australian Open, dupa ce l-a batut pe Jan-Lennard Struff, locul 37 ATP, in patru seturi, scor 7-6 6-2 2-6 6-1, la capatul a doua.

Rio de Janeiro, bun de plata - Ce suma urmeaza sa primeasca Novak Djokovic

Un tribunal brazilian a obligat statul Rio de Janeiro sa plateasca suma de 3 milioane reali 731. 700 dolari) tenismanului sarb Novak Djokovic, numarul 2 ATP, pentru neindeplinirea conditiilor contractuale privind disputarea unui meci demonstrativ in 2012 la Brasilia, in care a jucat contra brazilianului Gustavo Kuerten, relateaza EFE.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )