Libnet.ro
UNICEF

17:15

Continua seria surprizelor la Australian Open: Stefanos Tsitsipas (semifinalist anul trecut), eliminat in turul trei

Hotnews Hotnews,
 Continua seria surprizelor la Australian Open: Stefanos Tsitsipas (semifinalist anul trecut), eliminat in turul trei

Parcursul lui Stefanos Tsitsipas 6 ATP) la Australian Open s-a oprit in turul al treilea. Semifinalist anul trecut la Grand Slam-ul de la Melbourne, grecul a cedat in trei seturi in fata canadianului Milos Raonic 35 ATP), scor 5-7, 4-6, 6-72). continuă pe Hotnews

Tsitsi-PAS! Semifinalistul de anul trecut cade din inaltul Olimpului, executat cu 3-0, in turul trei la Australian Open

Stefanos Tsitsipas nu a reusit sa repete la Australian Open 2020 parcursul de vis de anul trecut. Vineri, grecul s-a oprit in turul trei, dupa o prestatie entuziasmanta a canadianului Milos Raonic, cel care a prins la limita ultima pozitie pe lista capilor de serie inainte de turneu. Scorul partidei: 7-5, 6-4, 7-62), dupa doua ore si 30 de minute.

Australian Open (m): Alti cinci favoriti au parasit turneul - Berrettini, Dimitrov si Paire, printre eliminati (Rezultatele zilei)

Favoritii de pe tabloul de simplu masculin au cazut pe capete in partidele disputate miercuri la Australian Open. Matteo Berrettini favorit 8), Grigor Dimitrov 18), Benoit Paire 21), Daniel Evans 30) si Hubert Hurkacz 31) au parasit primul Grand Slam al anului inca din turul al doilea. Printre jucatorii calificati in runda a treia se numara Novak Djokovic 2), Roger Federer 3), Stefanos Tsitsipas 6), Roberto Bautista-Agut 9) sau Diego Schwartzman 14).

Povestea continua - Coco Gauff (15 ani) a eliminat-o pe Naomi Osaka de la Australian Open

Ziua de vineri a fost una plina de surprize la Australian Open, o alta mare favorita la castigarea trofeului parasind prematur competitia. Naomi Osaka cap de serie numarul trei) a fost invinsa in doua seturi, scor 6-3, 6-4, de Coco Gauff, noua senzatie a tenisului feminin. in varsta de 15 ani, americanca a facut pasul spre optimi dupa un meci de doar o ora si 17 minute.

Australian Open: Doua favorite, eliminate - Numele mari continua competitia de la Melbourne (Rezultatele zilei)

Principalele favorite care au jucat joi au obtinut calificarea in turul trei de la Australian Open, primul Grand Slam al anului. Au existat insa si doi capi de serie care au plecat prematur de la Melbourne. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de pe tabloul feminin de simplu de la AO.

Australian Open: Ashleigh Barty, Naomi Osaka si Petra Kvitova continua competitia; Aryna Sabalenka si Petra Martic, eliminate (Rezultatele zilei)

Nici ziua de miercuri nu a fost lipsita de surprize pe tabloul de simplu feminin de la Australian Open. Aryna Sabalenka favorita 11) a fost eliminata de Carla Suarez-Navarro in primul tur, iar Petra Martic 13) s-a oprit in runda a doua. Marile favorite Ashleigh Barty 1), Naomi Osaka 3), Petra Kvitova 7) si Serena Williams 8) si-au asigurat calificarea in turul al treilea al Grand Slam-ului de la Melbourne.

Detinatoarea titlului eliminata la Australian Open. Cori Gauff face o noua victima

La cei 15 ani ai sai Cori Gauff din Statele Unite a eliminat-o din competitie la Australian Open pe Naomi Osaka, a 3-a favorita si detinatoarea trofeului.

La ce ora si in ce zi se va juca meciul dintre Simona Halep si Yulia Putintseva, la Australian Open

Australian Open este in plina desfasurare, iar, pentru moment, parcursul Simonei Halep la acest turneu ese unul foarte bun. Este cotata ca una din favoritele la castigarea turneului de Grand Slam de anul acesta. La ce ora si in ce zi se va juca meciul dintre Simona Halep si Yulia Putintseva, la Australian Open Dupa .

Reactia Simonei Halep dupa calificarea in turul 3 la Australian Open: A fost putin periculos pe final

Simona Halep s-a calificat in turul 3 la Australian Open, dupa ce a invins-o pe britanica Harriet Dart cu 6-2, 6-4. Campioana de la Wimbledon a declarat dupa meci ca a trait periculos pe final si ca spera sa castige inca un turneu de Grand Slam. Simona Halep, dupa victoria cu Harriet Dart la Australian .

Simona Halep ajunge in turul 3 la Australian Open

Jucatoarea Simona Halep s-a calificat in turul 3 de la Australian Open, joi, dupa un meci de doua seturi contra britanicei Harriet Dart, sportiva venita din calificari.

Asa am trait Simona Halep - Harriet Dart in turul 2 la Australian Open

Simona Halep a continuat aventura la Australian Open contra britanicei Harriet Dart. Meciul a fost LIVE TEXT in aceasta pagina, joi, dupa ora 10:00 a diminetii.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )