Libnet.ro
UNICEF

12:30

Novak Djokovic l-a invins pe Stefanos Tsitsipas si a castigat finala turneului Dubai 2020

Antena3 Antena3,
Novak Djokovic l-a invins pe Stefanos Tsitsipas si a castigat finala turneului Dubai 2020

Djokovic l-a invins pe Stefanos Tsitsipas, cu scorul de 6-3, 6-4, in finala turneului din Dubai, intr-un meci care a durat o ora si 20 de minute. Turneul este dotat cu premii in valoare de 2. 420 de dolari. continuă pe Antena3

ATP Dubai: Novak Djokovic, in finala dupa ce a salvat trei mingi de meci in fata lui Gael Monfils Duel cu Stefanos Tsitsipas

Novak Djokovic si-a demonstrat inca o data calmul incredibil in situatii limita, a salvat trei mingi de meci in fata lui Gael Monfils, si s-a calificat in ultimul act al turneului de la Dubai. Dupa doua ore si 33 de minute, Nole s-a impus cu 2-6, 7-68), 6-1 si il va intalni pe grecul Stefanos Tsitsipas in marea finala.

VIDEO ATP Dubai: Novak Djokovic, Stefanos Tsitsipas si Gael Monfils, in semifinale Rublev, eliminat de Evans

Favoritii turneului de la Dubai raman in cursa pentru titlu. Novak Djokovic cap de serie nr. 1), Stefanos Tsitsipas 2) si Gael Monfils 3) s-au calificat, joi, in semifinalele competitiei, in timp ce Daniel Evans 37 ATP) a realizat supriza si l-a eliminat pe Andrey Rublev 6).

VIDEO ATP Dubai: Novak Djokovic, Stefanos Tsitsipas si Gael Monfils, in sferturi Benoit Paire, eliminat

Principalii trei favoriti ai competitiei ATP de la Dubai s-au calificat, miercuri, in sferturi. Alaturi de Novak Djokovic, Stefanos Tsitsipas si Gael Monfils, au mai trecut mai departe rusii Andrey Rublev cap de serie nr. 6), respectiv Karen Khachanov 7). Francezul Benoit Paire 21 ATPN. 8) este cel mai bine clasat jucator care a parasit competitia, dupa ce a pierdut in fata compatriotului Richard Gasquet.

VIDEO Novak Djokovic, campion pentru a cincea oara la Dubai - Sarbul ramane neinvins in acest an

Novak Djokovic 1 ATP) continua seria impresionanta a victoriilor in 2020. Liderul mondial si-a trecut in palmares al cincilea titlu din cariera la Dubai si al doilea la rand in acest an. Sarbul n-a avut emotii in finala cu grecul Stefanos Tsitsipas 6 ATP), impunandu-se cu 6-3, 6-4, dupa o ora si 19 minute de joc.

Novak Djokovic, dupa retragerea Mariei Sharapova: O legenda a sportului

Novak Djokovic a avut numai cuvinte de lauda despre Maria Sharapova, care si-a anuntat miercuri retragerea din tenisul profesionist. Sarbul crede ca brand-ul rusoaicei depaseste performantele sale in tenis.

ştiri din Sport

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )