Libnet.ro
UNICEF

13:45

Paris Masters: Novak Djokovic, in sferturi - Duel cu Tsitsipas pentru semifinale

Hotnews Hotnews,
 Paris Masters: Novak Djokovic, in sferturi - Duel cu Tsitsipas pentru semifinale

Novak Djokovic a avut dificultati impotriva lui Kyle Edmund doar in primul set, unul adjudecat cu dificultate in tiebreak 9-7), insa lucrurile au intrat in normal in cel de-al doilea: 6-1. Liderul mondial s-a calificat astfel in sferturile Masters-ului de la Paris, acolo unde va da peste Stefanos Tsitsipas. continuă pe Hotnews

Paris Masters: Rafael Nadal, in sferturi dupa a 19-a victorie in fata lui Stan Wawrinka (Rezultatele zilei)

Rafael Nadal 2 ATP) si-a trecut in cont a 19-a victorie in fata lui Stan Wawrinka 16 ATP), scor 6-4, 6-4. in urma acestui succes, spaniolul si-a asigurat calificarea in sferturile Masters-ului de Paris.

Novak Djokovic, despre lupta pentru locul 1 la finalul anului: Nadal se afla intr-o pozitie mult mai buna decat mine

Inaintea debutului la Masters-ul de la Paris, Novak Djokovic a vorbit despre lupta de la distanta cu Rafael Nadal pentru pozitia de lider mondial la finalul anului. Sarbul considera ca Nadal are mai multe sanse sa termine sezonul pe primul loc, mai ales ca el nu trebuie sa faca niciun pas gresit, avand nevoie de victorii pe linie la Paris si Turneul Campionilor, competitiile la care va mai lua parte in 2019.

VIDEO Paris Masters: Seria victoriilor a luat sfarsit pentru Daniil Medvedev - Rusul, eliminat de Jeremy Chardy (Rezultatele zilei)

Rusul Daniil Medvedev 23 ani), numarul 4 mondial, care venea dupa sase finale consecutive in circuitul profesionist, a fost invins in meciul de debut la turneul ATP Masters 1. 000 de la Paris, inclinandu-se in trei seturi, 4-6, 6-2, 6-4, in fata francezului Jeremy Chardy, venit din calificari, intr-o partida disputata marti.

Paris Masters: Horia Tecau si Jean-Julien Rojer, eliminati in primul tur

Campioni la Basel saptamana trecuta, Horia Tecau si Jean-Julien Rojer au parasit proba de dublu a Masters-ului de la Paris inca din primul tur.

Paris Masters: Karen Khachanov, detinatorul trofeului, eliminat in turul doi

Karen Khachanov 8 ATP), campionul en-titre, a fost eliminat inca din turul doi, la primul meci disputat la actuala editie a Masters-ului de la Paris. Rusul a cedat in trei seturi in fata germanului Jan-Lennard Struff 36 ATP), scor 6-75), 6-3, 5-7, dupa doua ore de joc.

Paris Masters: Raonic, Cilic si Tsonga, in turul al doilea Rublev, Coric si Basilashvili au fost eliminati (Rezultatele zilei)

Jo-Wilfried Tsonga, Benoit Paire si Jeremy Chardy toti din Franta) s-au calificat, luni, in turul al doilea al Masters-ului de la Paris. Mai departe au mers si Milos Raonic Canada), Marin Cilic Croatia) sau Radu Albot Moldova), in timp ce Andrey Rublev 22 ATP), Borna Coric 25) si Nikoloz Basilashvili 26) sunt cei mai bine clasati jucatori care au parasit competitia,.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )