Libnet.ro
UNICEF

16:00

Polemica la Turneul Campionilor. Alexander Zverev acuzat ca a folosit telefonul mobil in timpul meciului cu Stefanos Tsitsipas

Online Sport Online Sport,
Polemica la Turneul Campionilor. Alexander Zverev acuzat ca a folosit telefonul mobil in timpul meciului cu Stefanos Tsitsipas

Jucatorul german Alexander Zverev se afla in mijlocul unei polemici, dupa ce a fost acuzat ca ar fi folosit telefonul mobil in timpul meciului cu Stefanos Tsitsipas de miercuri seara. continuă pe Online Sport

VIDEO Zverev, acuzat ca si-a folosit telefonul la meciul cu Tsitsipas: Nu stiu ce au vazut ei. Mereu il las in vestiar

Alexander Zverev a fost acuzat ca ar fi folosit telefonul mobil in timpul meciului cu grecul Stefanos Tsitsipas, de la Turneul Campionilor, pe baza unor imagini postate pe retelele de socializare.

Turneul Campionilor: Rafael Nadal, invins pentru prima oara de Alexander Zverev

Debutul lui Rafael Nadal 1 ATP) la Turneul Campionilor a fost unul marcat de multe greseli in momente importante. Ibericul, venit dupa o accidentare in zona abdominala s-a retras in semifinalele Masters-ului de la Paris), a pierdut in fata campionului en-titre Alexander Zverev, scor 6-2, 6-4, dupa o ora si 23 de minute de joc.

Turneul Campionilor: Stefanos Tsitsipas s-a calificat in semifinale Victorie categorica in fata lui Alexander Zverev

Stefanos Tsitsipas s-a calificat in semifinalele Turneului Campionilor, dupa ce l-a invins in doua seturi pe Alexander Zverev, scor 6-3, 6-2. Grecul, aflat la prima participare, este singurul jucator care inca nu a pierdut vreun set la competitia din Londra, dupa doua meciuri disputate.

Turneul Campionilor: Momentul adevarului pentru Rafael Nadal; Tsitsipas vs Zverev, duelul noii generatii

Dupa o evolutie stearsa contra lui Alexander Zverev, Rafael Nadal se afla in fata unui meci decisiv cu Daniil Medvedev, rusul care i-a dat atatea batai de cap in finala de la US Open. in cealalta partida a zilei, Stefanos Tsitsipas si Alexander Zverev se dueleaza intr-o partida a noii generatii.

Turneul Campionilor: Horia Tecau si Jean Julien Rojer debuteaza luni; Nadal vs Zverev, meciul zilei

Perechea Horia Tecau Jean-Julien Rojer va debuta luni la Turneul Campionilor, cei doi urmand sa se dueleze cu dublul format din Kevin Krawietz Andreas Mies. Meciul vedeta al zilei va avea loc de la ora 22:00, iar fata in fata se vor afla Rafael Nadal si Alexander Zverev.

Turneul Campionilor: Matteo Berrettini si victoria de palmares - Dominic Thiem si oboseala acumulata

Eliminat de la Turneul Campionilor in urma cu doua zile, Matteo Berrettini a obtinut o victorie de palmares contra lui Dominic Thiem. Italianul a servit foarte bine, a profitat din plin de oboseala acumulata de austriac si a castigat meritat o partida care a avut doua seturi, scor 7-63), 6-3.

Rafael Nadal sparge gheata la Turneul Campionilor

Jucatorul spaniol Rafael Nadal a obtinut, miercuri, prima victorie in Grupa Andre Agassi de la Turneul Campionilor gazduit de Londra.

Meci dramatic la Turneul Campionilor, de aproape trei ore, castigat de Rafel Nadal (FOTO, VIDEO)

Jucatorul spaniol Rafael Nadal a revenit pe prima treaptaa circuitului masculin de tenis dupa ce a castigat, dramatic, meciul din Turneul Campionilor jucat cu rusul Daniil Medvedev locul 4 ATP). Rafael.

Turneul Campionilor: Victorie pentru Horia Tecau si Jean Julien Rojer impotriva favoritilor numarul unu

Horia Tecau si Jean Julien Rojer cap de serie numarul sase) au reusit prima victorie de la Turneul Campionilor, cei doi trecand dupa un meci spectaculos de Juan Sebastian Cabal Robert Farah Columbia, favoriti unu).

Dominic Thiem, primul calificat in semifinale la Turneul Campionilor

Jucatorul austriac Dominic Thiem a obtinut, marti seara, calificarea in careul de asi la Turneul Campionilor de la Londra.

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )