Libnet.ro
UNICEF

12:00

ATP Basel: Roger Federer, debut dificil - Victorie n trei seturi cu Filip Krajinovic

Hotnews Hotnews,
 ATP Basel: Roger Federer, debut dificil - Victorie n trei seturi cu Filip Krajinovic

Tenismanul elvetian Roger Federer, principalul favorit, a avut parte de un debut dificil la editia din acest an a turneului ATP de la Basel, invingandu-l greu, in trei seturi, 6-2, 4-6, 6-4, pe sarbul Filip Krajinovic, marti, intr-o partida din primul tur al acestei competitii, dotata cu premii totale in valoare de 1. 420 euro. continuă pe Hotnews

Posibila cauza pentru forma mai slaba: Roger Federer spune ca este accidentat la mna de trei luni

Tenismenul Roger Federer, locul 3 ATP, a dezvalui, duminica, faptul ca a suferit o accidentare la mana inaintea turneului de la Wimbledon, informeaza lefigaro. fr.

VIDEO Roger Federer, lovitura n orb cu spatele la adversar si reactia publicului

A castigat cu dificultate meciul de debut de la Basel competitie de casa pe care a castigat-o de opt ori pana acum), insa a produs si lovituri spectaculoase. Roger Federer a oferit lovitura zilei in meciul cu Filip Krajinovic, acesta reusind cumva sa returneze o minge aflat fiind cu spatele catre terenul advers.

ATP Basel: Marius Copil s-a calificat pe tabloul principal / Victorie n doua seturi n fata locului 50 mondial

Marius Copil, locul 90 ATP, s-a calificat, duminica, pe tabloul principal al turneului de la Basel, cu premii totale de aproape doua milioane de euro, dupa ce l-a invins pe sarbul Dusan Lajovic locul 50 ATP), scor 6-3, 6-4, in turul secund al calificarilor. Partida a durat o ora si opt minute.

ATP Basel: Horia Tecau si Jean-Julien Rojer, n sferturile competitiei

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer Romania/Olanda), cap de serie numarul 3, s-a calificat, luni, in sferturile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului de la Basel, cu premii de aproape 2 milioane de euro.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )