Libnet.ro
UNICEF

05:15

ATP Cincinnati: Marius Copil s-a calificat pe tabloul principal

Hotnews Hotnews,
 ATP Cincinnati: Marius Copil s-a calificat pe tabloul principal

Tenismanul roman Marius Copil s-a calificat pe tabloul principal de simplu al turneului ATP World Tour Masters 1. 000 de la Cincinnati Ohio), duminica, dupa ce a dispus in ultimul tur al fazei preliminare de americanul Jeffrey John Wolf cu 6-4, 7-6 2), scrie Agerpres. continuă pe Hotnews

ATP Cincinnati: Marius Copil, n turul doi al calificarilor

Marius Copil, locul 91 mondial, a acces, sambata, in turul doi al calificarilor din cadrul Masters-ului de la Cincinatti, turneu dotat cu premii in valoare totala de 6,335,970 de dolari.

WTA Cincinnati: Ana Bogdan, pe tabloul principal; Sorana Crstea, nvinsa n ultimul tur al calificarilor

Ana Bogdan locul 82 WTA) va fi a treia romanca prezenta pe tabloul principal al turneului de la Cincinnati, dupa ce a trecut de Donna Vekic 37 WTA) in ultimul tur al calificarilor. Sorana Cirstea 54 WTA) a fost invinsa de australianca Ajla Tomljanovic 60 WTA), ratand astfel calificarea pe tabloul principal al competitiei americane.

Andrei Pavel, noul antrenor al lui Marius Copil

Tenismanul Marius Copil a anuntat ca va fi pregatit de Andrei Pavel, cel care se afla si in staff-ul liderului WTA, Simona Halep.

WTA Cincinnati: Ana Bogdan si Sorana Crstea, n turul doi al calificarilor

Ana Bogdan 82 WTA) si Sorana Cirstea 54 WTA) sunt la o victorie distanta de calificarea pe tabloul principal al turneului de categorie Premier 5 de la Cincinnati. in primul tur al calificarilor, Bogdan a castigat duelul Monica Niculescu, in timp ce Cirstea a trecut de americanca Vania King.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )