Libnet.ro
UNICEF

21:45

ATP Rotterdam: Karen Khachanov si David Goffin au parasit competitia nca din primul tur

Hotnews Hotnews,
 ATP Rotterdam: Karen Khachanov si David Goffin au parasit competitia nca din primul tur

Karen Khachanov 11 ATP, cap de serie numarul 2) si David Goffin 21 ATP, cap de serie numarul 8) au fost eliminati inca din primul tur al competitiei de la Rotterdam, dotata cu premii in valoare totala de aproape 2 milioane de euro. Olandezul Tallon Griekspoor 211 ATP) este cel care a reusit surpriza zilei, invingandu-l pe rus cu 3-6, 6-3, 6-2, in timp ce belgianul a pierdut in fata francezului Gael Monfils 33 ATP), scor 7-65), 7-5. continuă pe Hotnews

Cine a parasit competitia Bravo, ai stil si ce tinute au pregatit concurentele in gala cu tema Regiuni VIDEO

O alta concurenta a show-ului Bravo, ai stil a parasit competitia de la Kanal D dupa gala eliminatorie de sambata seara, ce a avut tematica Regiuni.

VIDEO ATP Rotterdam: Stefanos Tsitsipas, favoritul numarul 3, eliminat n primul tur

Stefanos Tsitsipas 12 ATP), favorit numarul 3, a parasit inca din prima runda turneul ATP de la Rotterdam. Grecul a fost invins de bosniacul Damir Dzumhur 56 ATP), scor 6-4, 1-6, 7-5, dupa un meci de aproape doua ore.

ATP Rotterdam: Marius Copil, pe tabloul principal n calitate de lucky loser

Tenismenul Marius Copil a fost acceptat pe tabloul principal al turneului de 500 de puncte de la Rotterdam, dupa ce spaniolul Roberto Bautista Agut s-a retras, accidentat, din competitia cu premii totale de doua milioane de euro.

ATP Rotterdam: Marius Copil, nvins n primul tur de letonul Ernests Gulbis

Marius Copil, prezent pe tabloul principal al competitiei de la Rotterdam in calitate de lucky loser, a fost invins inca din primul tur de letonul Ernests Gulbis 84 ATP), scor 6-2, 6-4. Meciul dintre cei doi a durat o ora si 11 minute.

ATP Rotterdam: Debut cu dreptul pentru Stan Wawrinka - Victorie n doua seturi cu Benoit Paire

Tenismanul elvetian Stan Wawrinka a debutat cu dreptul la turneul ATP de la Rotterdam Olanda), dotat cu premii totale in valoare de 1. 160 euro, invingandu-l in doua seturi, 7-6 7/4), 6-1, pe francezul Benoit Paire, intr-o partida disputata luni.

ATP Rotterdam: Marius Copil a ratat calificarea pe tabloul principal

Marius Copil, locul 56 ATP, a ratat calificarea pe tabloul principal la turneul de 500 de puncte de la Rotterdam, cu premii totale de doua milioane de euro.

O noua eliminare la Exatlon: cine este Faimosul care a parasit competitia

Un Faimos a parasit aseara competitia Exatlon, difuzata de Kanal D, dupa ce a pierdut duelul cu Ciprian Maris, fiind invins cu scorul de 3 la 0.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2392 seconds )