Libnet.ro
UNICEF

13:00

ATP Rotterdam: Marius Copil, nvins n primul tur de letonul Ernests Gulbis

Hotnews Hotnews,
 ATP Rotterdam: Marius Copil, nvins n primul tur de letonul Ernests Gulbis

Marius Copil, prezent pe tabloul principal al competitiei de la Rotterdam in calitate de lucky loser, a fost invins inca din primul tur de letonul Ernests Gulbis 84 ATP), scor 6-2, 6-4. Meciul dintre cei doi a durat o ora si 11 minute. continuă pe Hotnews

ATP Rotterdam: Marius Copil, n ultimul tur al calificarilor - Victorie cu Scott Griekspoor (273 ATP) dupa un meci de peste doua ore

Marius Copil 56 ATP), cap de serie 3, este la o victorie distanta de calificarea pe tabloul principal al turneului ATP de la Rotterdam, dupa ce l-a invins pe olandezul Scott Griekspoor 273 ATP), beneficiarul unui wild card, scor 6-73), 7-62), 7-61).

ATP Rotterdam: Marius Copil a ratat calificarea pe tabloul principal

Marius Copil, locul 56 ATP, a ratat calificarea pe tabloul principal la turneul de 500 de puncte de la Rotterdam, cu premii totale de doua milioane de euro.

ATP Rotterdam: Marius Copil, pe tabloul principal n calitate de lucky loser

Tenismenul Marius Copil a fost acceptat pe tabloul principal al turneului de 500 de puncte de la Rotterdam, dupa ce spaniolul Roberto Bautista Agut s-a retras, accidentat, din competitia cu premii totale de doua milioane de euro.

infrangere pentru Marius Copil la turneul de la Rotterdam. Romanul nu a profitat de o sansa neasteptata

Marius Copil, singurul jucator de tenis din Romania prezent in Top 100 ATP, a pierdut in primul tur la turneul de la Rotterdam.

Marius Copil a ratat calificarea pe tabloul principal la Rotterdam

Jucatorul de tenis Marius Copil a ratat intrarea pe tabloul principal la turneul de 500 de puncte de la Rotterdam, cu premii totale de doua milioane de euro.

Clasamentul ATP: Marius Copil a cobort 16 pozitii, pna pe locul 72

Eliminat in optimi la Sofia, Marius Copil nu si-a putut apara punctele castigate anul trecut, cand a ajuns pana in finala competitiei din Bulgaria. Astfel, jucatorul roman a coborat 16 pozitii in clasamentul ATP, dat publicitatii luni, aflandu-se acum pe locul 72.

WTA Doha: Alexandra Dulgheru, nvinsa n primul tur al calificarilor

Alexandra Dulgheru 164 WTA) a fost eliminata in primul tur al calificarilor turneului de categorie Premier de la Doha. Romanca a fost invinsa in trei seturi de chinezoaica Lin Zhu 108 WTA), scor 4-6, 6-1, 6-4, dupa o partida care a durat doua ore si 21 de minute.

WTA Doha: Sorana Crstea, eliminata n primul tur al calificarilor de Shuko Aoyama (651 WTA)

Sorana Cirstea, locul 92 WTA, a fost invinsa, sambata, cu scorul de 4-6, 6-0, 6-3, de japoneza Shuko Aoyama, locul 651 WTA, in primul tur al calificarilor turneului de categorie Premier de la Doha.

Marius Copil a castigat un meci cu trei tie-break-uri, in calificarile turneului de la Rotterdam

Marisu Copil, locul 56 ATP, l-a invins, sambata, cu scorul de 6-7 3), 7-6 2), 7-6 1), pe olandezul Scott Griekspoor, locul 273 WTA, beneficiar al unui wild card, in turul I a calificarilor turneului de 500 de puncte de la Rotterdam, cu premii totale de doua milioane de euro.

ATP Rotterdam: Debut cu dreptul pentru Stan Wawrinka - Victorie n doua seturi cu Benoit Paire

Tenismanul elvetian Stan Wawrinka a debutat cu dreptul la turneul ATP de la Rotterdam Olanda), dotat cu premii totale in valoare de 1. 160 euro, invingandu-l in doua seturi, 7-6 7/4), 6-1, pe francezul Benoit Paire, intr-o partida disputata luni.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2441 seconds )