Libnet.ro
UNICEF

10:45

Champions League: PSG, pas mare spre calificarea n sferturi (2-0 pe terenul lui Manchester United) - AS Roma, succes la limita (2-1 cu FC Porto)

Hotnews Hotnews,
 Champions League: PSG, pas mare spre calificarea n sferturi (2-0 pe terenul lui Manchester United) - AS Roma, succes la limita (2-1 cu FC Porto)

Schimbarea la fata: Manchester United a jucat precum in era Jose Mourinho in mansa tur disputata pe Old Trafford contra celor de la PSG previzibil si fara vlaga). Fara Neymar si Cavani, parizienii s-au impus cu 2-0, iar calificarea in sferturile Champions League este mai aproape ca niciodata. in celalalt meci al serii, AS Roma a trecut la limita, scor 2-1, de FC Porto. continuă pe Hotnews

Revine spectacolul din Champions League - Manchester United vs PSG si AS Roma vs Porto, primele dueluri din optimi

Champions League revine marti cu primele doua dueluri din faza optimilor de finala. Readusa la viata de Ole Gunnar Solskjaer, Manchester United primeste vizita celor de la PSG, un adversar cu ambitii uriase. Cealalta partida a serii le va aduce fata in fata pe AS Roma si FC Porto. Confruntarile sunt programate la ora 22:00 si pot fi urmarite in direct pe DigiSport 1, Telekom Sport 1 si Look Plus/ Sport.

Studiu CIES - Champions League: Faza grupelor, din ce n ce mai dezechilibrata

Faza grupelor Champions League nu a fost niciodata atat de dezechilibrata si de previzibila ca in perioada 2015-2018, arata un studiu al CIES Football Observatory.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )