Libnet.ro
UNICEF

23:30

COSMAR pentru Simona Halep: A primit cea mai GREA LOVITURA din 2018! NIMENI NU SE ASTEPTA

B1 B1,
COSMAR pentru Simona Halep: A primit cea mai GREA LOVITURA din 2018! NIMENI NU SE ASTEPTA

Simona Halep 26 de ani) se va cofrunta in turul doi al Turneului de la Roma cu Naomi Osaka 20 de ani, 21 WTA), dupa ce aceasta din urma a invins-o pe Viktoria Azarenka 28 de ani, 84 WTA) in primul tur de la WTA. continuă pe B1

Adversara tare pentru Simona Halep in primul meci la Roma

Principala favorita la castigarea competitiei din capitala Italiei, Simona Halep nu va fi deloc menajata la Roma si va incepe in forta turneul de la Foro Italico de categorie WTA Premier 5.

Petra Kvitova e de neoprit. A castigat la Madrid si a depasit-o pe Simona Halep

Cehoaica petra Kvitova este cea mai in forma jucatoare din circuitul feminin de tenis si bifeaza succes dupa succes.

Neagu, ce performanta: Cea mai buna handbalista a lumii a incheiat Liga Campionilor cu un bilant fantastic

Romania se poate mandri, in acest moment, cu cea mai buna jucatoare de tenis din lume, Simona Halep, dar si cu cea mai buna handbalista, Cristina Neagu.

S-a TERMINAT: Simona Halep va fi ELIMINATA la Roma! ANUNT DE ULTIM MOMENT

Jurnalistii de la Tennis Magazine preconizeaza ca Simona Halep va fi eliminata in semifinalele Turneului de la Roma. Garbine Muguruza va fi adversara care ii va da cele mai mari batai de cap numarului 1.

WTA Roma: Simona Halep va juca direct n turul doi, cu nvingatoarea dintre Azarenka si Osaka

Simona Halep, 1 WTA si principala favorita, va evolua direct in turul doi la turneul de categorie Premier 5 de la Roma, acolo unde va da peste invingatoarea duelului dintre Victoria Azarenka si Naomi Osaka. Competitia de la Foro Italico ce se va desfasura in perioada 14-20 mai.

Clasamentul WTA: Simona Halep, lider pentru a 28-a saptamna; Sorana Crstea si Irina Begu au iesit din Top 40

Simona Halep bifeaza saptamana cu numarul 28 pe locul intai in lume, insa avansul fata de daneza Caroline Wozniacki locul doi) a ramas doar de 425 de puncte, dupa ce jucatoarea noastra a fost eliminata in sferturi la Madrid, turneu pe care il castigase in ultimii doi ani. Sorana Cirstea si Irina-Camelia Begu au iesit din Top 40, fiind si ele eliminate prematur la competitia din capitala Spaniei.

VIDEO Simona Halep s-a antrenat la Roma cu o mare rivala

Simona Halep a intrat in a 28-a saptamana ca lider mondial, dar are nevoie de un parcurs bun la Roma pentru a ramane in top.

Simona Halep s-a pregatit luni la Roma alaturi de Garbine Muguruza

In asteptarea aflarii numelui jucatoarei pe care o va intalni in turul doi de la Roma, Simona Halep s-a antrenat luni alaturi de Garbine Muguruza. intrecerea de la Foro Italico de categorie Premier 5) este ultima repetitie inainte de Roland Garros, al doilea Grand Slam al anului.

S-a antrenat cu Simona Halep, dupa care i-a cerut autograf. Ce lovitura-surpriza pregateste liderul mondial

Simona Halep se antreneaza la Roma in asteptarea partidei din turul al doilea, unde va juca fie cu Naomi Osaka, fie cu Victoria Azarenka.

Turneul de la Roma: tragere la sorti infernala pentru Simona Halep

Turneul din capitala Italiei va incepe luni si este ultima competitie inaintea Grand Slamului de la Paris - Roland Garros.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )