Libnet.ro
UNICEF

17:46

Eugenie Bouchard continua perioada nefasta: a abandonat n primul tur al calificarilor de la Roland Garros

Hotnews Hotnews,
 Eugenie Bouchard continua perioada nefasta: a abandonat n primul tur al calificarilor de la Roland Garros

Eugenie Bouchard, fosta finalista la Wimbledon in anul 2014, continua perioada dezamagitoare din ultimii ani. Ajunsa pe locul 167 in clasamentul WTA, canadianca a abandonat in primul tur al calificarilor de la turneul parizian, la scorul de 6-0, 2-1 pentru slovena Dalina Jakupovic 121 WTA). continuă pe Hotnews

Eugenie Bouchard continua forma DEZASTRUOASA in care se afla. Nu mai joaca nici macar in calificari

Jucatoarea de tenis Eugenie Bouchard continua sa dezamageasca. Sportiva din Canada, fosta semifinalista la Roland Garros, s-a retras in primul tur al calificarilor de la French Open 2018 in meciul cu slovena.

WTA Nurnberg: Irina Begu a abandonat n primul tur

Cap de serie numarul cinci, Irina-Camelia Begu 41 WTA) a abandonat, luni, la scorul de 6-4, 3-3 pentru suedeza Johanna Larsson 97 WTA), in runda inaugurala a turneului WTA de la Nurnberg Germania), din motive medicale.

Roland Garros: Eugenie Bouchard si Francesca Schiavone, numele sonore din calificarile turneului parizian

A disputat finala turneului de la Wimbledon din 2014, iar in luna octombrie a aceluiasi an a ajuns pana pe locul 5 in ierarhia WTA. Eugenie Bouchard se afla in aceasta perioada la Paris, acolo unde evolueaza in calificarile pentru Roland Garros intre timp, a ajuns pe locul 129 in lume). Un alt nume greu care joaca pentru a ajunge pe tabloul principal al competitiei este Francesca Schiavone italianca a castigat trofeul pe Philippe Chatrier in 2010).

ştiri din Sport

actualitate, 17:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )