Libnet.ro
UNICEF

11:01

Europa League: U Craiova - RB Leipzig 1-1 / Oltenii au ratat calificarea n play-off

Hotnews Hotnews,
 Europa League: U Craiova - RB Leipzig 1-1 / Oltenii au ratat calificarea n play-off

Universitatea Craiova a reusit doar un rezultat de egalitate cu RB Leipzig, scor 1-1, pe stadionul Ion Oblemenco, in mansa a doua a turului trei preliminar al Europa League. Echipa pregatita de Devis Mangia a ratat astfel calificarea in play-off-ul competitiei, dupa ce nemtii s-au impus in tur cu 3-1. continuă pe Hotnews

ESEC pentru CSU Craiova! Oltenii au remizat cu Leipzig si au RATAT calificarea in play-off-ul Ligii Europa

Esec pentru CS Universitatea Craiova in Liga Europa. Formatia din Banie a ratat, joi, calificarea in play-off-ul competitiei, dupa ce a remizat, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa germana RB Leipzig, in.

Europa League: CFR Cluj, FCSB si U Craiova vor disputa joi meciurile decisive pentru calificarea n play-off (Programul complet al serii)

Joi vor va avea loc mansa a doua a turului trei preliminar din Europa League, trei formatii romanesti urmand sa se lupte pentru un loc in play-off-ul competitiei. CFR Cluj are cea mai usoara misiune si este favorita la calificare, dupa ce s-a impus pe terenul celor de la Alashkert in meciul tur scor 2-0). invinsa de Leipzig cu 3-1 in prima mansa, Universitatea Craiova spera la o minune pe Ion Oblemenco, in timp ce FCSB va da piept cu Hajduk Split pe Arena Nationala a fost 0-0 in tur). Intra in material pentru a vedea programul complet al meciurilor din mansa a doua a turului trei preliminar al Europa League.

UNIVERSITATEA CRAIOVA - RASENBALLSPORT LEIPZIG LIVE in Europa League. ONLINE STREAM - VIDEO

UNIVERSITATEA CRAIOVA - RASENBALLSPORT LEIPZIG LIVE in Europa League. Meciul Universitatea Craiova - RB Leipzig se va disputa joi, de la ora 19,30, pe stadionul Ion Oblemenco, in mansa.

Craiova paraseste Europa League dupa 1-1 in returul cu Leipzig

U Craiova 1948 a terminat la egalitate cu Leipzig, scor 1-1, in returul dublei programate in turul 3 preliminar al Europa. Echipa din Bundesliga avanseaza in playoff cu scorul general de 4-2.

LIVE Craiova - Leipzig (19:30) si CFR Cluj - Alashkert (20:00)

U Craiova si CFR Cluj isi joaca sansele de calificare in playoff-ul Europea League, joi seara, live text in aceasta pagina.

LIVE Craiova - Leipzig 0-0 (1-3 la general)

Urmariti live text in aceasta pagina returul dintre U Craiova si Leipzig. In prima mansa a fost 3-1 pentru formatia din Bundesliga.

LIVE Craiova - Leipzig 0-1 (1-4 la general)

Urmariti live text in aceasta pagina returul dintre U Craiova si Leipzig. In prima mansa a fost 3-1 pentru formatia din Bundesliga.

Europa League: FCSB - Hajduk Split 2-1 / Calificare dramatica pentru ros-albastri - Gnohere a marcat golul victoriei n minutul 90+3

FCSB a fost la un pas sa rateze calificarea in play-off-ul Europa League, dupa o evolutie stearsa in partida cu Hajduk Split de pe Arena Nationala. Ghonere a deschis scorul din penalty in minutul 55, insa echipa lui Dica s-a vazut egalata in minutul 82. Vicecampioana Romaniei a fost salvata de acelasi Gnohere, golul calificarii venind in minutul 90+3.

Europa League: CFR Cluj, calificare fara emotii n play-off-ul competitiei (5-0 cu Alashkert)

Dupa ce a castigat cu 2-0 in Armenia, CFR Cluj s-a distrat cu Alashkert pe teren propriu, impunandu-se cu scorul de 5-0. Campioana Romaniei obtine fara nicio emotie calificarea in play-off-ul Europa League.

Cine fluiera echipele romanesti in Europa League

UEFA a anuntat brigazile de arbitri care vor conduce meciurile din aceasta saptamana in turul 3 preliminar din Europa League.

actualitate, 11:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )