Libnet.ro
UNICEF

11:16

FOTO Sexy si rea! SimonaHalep intalneste una dintre cele mai frumoase jucatoare din WTA, care se iubeste cu razvratitul circuitului masculin

Adevărul Adevărul,
FOTO Sexy si rea! SimonaHalep intalneste una dintre cele mai frumoase jucatoare din WTA, care se iubeste cu razvratitul circuitului masculin

Simona Halep o va intalni in primul tur al turneului de la Roland Garros pe australianca Anja Tomljenovici, ocul 47 WTA. continuă pe Adevărul

FOTO Sexy si rea! SimonaHalep intalneste una dintre cele mai frumoase jucatoare din WTA, care se iubeste cu razvratitul vircuitului masculin

Simona Halep o va intalni in primul tur al turneului de la Roland Garros pe australianca Anja Tomljenovici, ocul 47 WTA.

Cu trenul din Anglia pana in Coreea de Nord - Cat costa si cat dureaza una dintre cele mai excentrice excursii

O agentie de turism din Marea Britanie propune un tur iesit din comun care porneste dintr-un mic orasel numit Wigan si ajunge, aproape o luna mai tarziu, in capitala nord-coreeana Phenian. Costul este de peste 3. 000 de lire sterline si cei care se inscriu schimba aproape zece trenuri. Agentia Lupine Travel s-a specializat pe locuri iesite din comun si pe turism extrem si organizeaza excursii si in Transnistria, Eritrea, Sudan, Somaliland, Pakistan, Turkmenistan, Republica Centrafricana sau Arabia Saudita.

Daca ai aceste trasaturi esti una dintre cele mai rare persoane de pe planeta

Potrivit lui Carl Jung, personalitatile oamenilor sunt reprezentate in general de atitudinea acestora: senzorial - intuitiv, extrovertit - introvertit, reflexiv - afectiv, a judeca - a percepe. Atunci cand alaturi.

Ludmila Ulitkaia, una dintre cele mai apreciate scriitoare ale lumii, revine la Bucuresti pe 21 mai. Lista evenimentelor

Ludmila Ulitkaia, una dintre cele mai apreciate scriitoare ale lumii, o voce inconfundabila a literaturii ruse contemporane, va vizita din nou Romania, in perioada 2123 mai, la invitatia Editurii Humanitas Fiction. Scriitoarea se va intalni cu publicul bucurestean in cadrul unei serii de evenimente.

Maria Grapini: Sunt raportor pentru unul dintre cele mai importante rapoarte asteptate in Uniunea Europeana

Maria Grapini, candidat PSD la europarlamentare, a afirmat, joi, ca Unul dintre cele mai importante rapoarte pe care le asteapta Uniunea Europeana, privitor la instituirea programului Vama, de cooperare in.

BOMBA in lumea sportului: Una dintre cele mai cunoscute sportive din lume, insarcinata pentru a doua oara (FOTO)

Una dintre cele mai tari sportive din lume, Ana Ivanovic, este insarcinata pentru a doua oara cu fotbalistul Bastian Schweinsteiger.

BOMBA LA ANTENA 1: O indragita vedeta REVINE pe micul ecran! Producatorii au dat lovitura. Da, este vorba chiar de... (FOTO)

Surpriza la Antena1! Una dintre cele mai controversate, dar si apreciate aparitii in showbiz,Ana Morodan, va prezenta o emisiune. Toti cei care au indragit-o la Asia Express, la emisiunea de.

Cum a aparut una dintre cele mai bizare constructii de la granita dintre Romania si Republica Moldova. A oprit un invadator ce facea milioane de victime

Se afla in zona Gara Larga unde vagoanele sunt transferate de pe boghiurile cu ecartament mare, specific zonei Rusiei, pe cele normale, europene) si pare ramasita unui razboi devastator. in fapt cladirea a fost ridicata acum peste 100 de ani si este o statie de. despaduchere.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )