Libnet.ro
UNICEF

21:30

LIVE FCSB - Hajduk Split (21:30)

Online Sport Online Sport,
LIVE FCSB - Hajduk Split (21:30)

Calificarea in playoff-ul Europa League se joaca pe Arena Nationala intre FCSB si Hajduk Split. Transmitem live text partida in aceasta pagina, joi seara, de la 21:30. In tur a fost 0-0, dar Nicolae Dica nu se gandeste la eventuale penalty-uri. continuă pe Online Sport

LIVE FCSB - Hajduk Split

Calificarea in playoff-ul Europa League se joaca pe Arena Nationala intre FCSB si Hajduk Split. Transmitem live text partida in aceasta pagina, joi seara, de la 21:30. In tur a fost 0-0, dar Nicolae Dica nu se gandeste la eventuale penalty-uri.

Asa am trait: FCSB - Hajduk Split

Calificarea in playoff-ul Europa League s-a jucat pe Arena Nationala intre FCSB si Hajduk Split. Am transmis live text partida in aceasta pagina, joi seara, de la 21:30. In tur a fost 0-0, dar Nicolae Dica nu se gandea la eventuale penalty-uri.

FCSB - HAJDUK SPLIT LIVE in Europa League. ONLINE STREAM ProTV - VIDEO

FCSB - HAJDUK SPLIT LIVE in Europa League. ONLINE STREAM ProTV - VIDEO. Echipa de fotbal FCSB intalneste, joi, de la ora 21,30, pe Arena Nationala din Bucuresti, formata Hajduk Split, intr-o partida contand.

Europa League: FCSB - Hajduk Split 2-1 / Calificare dramatica pentru ros-albastri - Gnohere a marcat golul victoriei n minutul 90+3

FCSB a fost la un pas sa rateze calificarea in play-off-ul Europa League, dupa o evolutie stearsa in partida cu Hajduk Split de pe Arena Nationala. Ghonere a deschis scorul din penalty in minutul 55, insa echipa lui Dica s-a vazut egalata in minutul 82. Vicecampioana Romaniei a fost salvata de acelasi Gnohere, golul calificarii venind in minutul 90+3.

FCSB se califica in play-off-ul Europa League. Victorie dramatica in fata lui Hajduk Split. Gnohere, eroul Stelei

FCSB s-a calificat dramatic in play-off-ul Europa League la fotbal, dupa ce a invins echipa croata Hajduk Split cu scorul de 2-1 0-0), joi seara, pe Arena Nationala din Bucuresti, in mansa a doua a turului al.

FCSB - Hajduk, lupta finala pentru un loc mai aproape de grupe

Primul duel dintre FCSB si Hajduk a semanat a lupta de gladiatori pe terenul greu de la Split, unde atmosfera creata de fanii croati s-a dovedit irespirabila pentru stelisti.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )