Libnet.ro
UNICEF

01:05

LIVE Formula 1 Marele Premiu al Spaniei. Safety Car dupa primul tur!

Online Sport Online Sport,
LIVE Formula 1 Marele Premiu al Spaniei. Safety Car dupa primul tur!

Urmariti live text in aceasta pagina, duminica de la ora 16:10, cursa de la Barcelona care conteaza pentru Marele Premiu al Spaniei. continuă pe Online Sport

LIVE Formula 1 Marele Premiu al Spaniei (16:10)

Urmariti live text in aceasta pagina, duminica de la ora 16:10, cursa de la Barcelona care conteaza pentru Marele Premiu al Spaniei.

Formula 1: Pole-position pentru Lewis Hamilton n Marele Premiu al Spaniei

Britanicul Lewis Hamilton Mercedes) va porni de pe prima linie a grilei, duminica, in Marele Premiu al Spaniei, a cincea etapa a Campionatului Mondial de Formula 1, ca urmare a rezultatelor din calificarile de pe circuitul de la Barcelona.

Formula 1: Lewis Hamilton a cstigat Marele Premiu al Spaniei

Lewis Hamilton a obtinut o victorie fara nicio emotie in Marele Premiu al Spaniei, pilotul celor de la Mercedes fiind urmat de coechipierul Valtteri Bottas si de Max Verstappen RedBull). in urma succesului de pe circuitul de la Barcelona, Hamilton s-a distantat la 17 puncte fata de Sebastian Vettel Scuderia ) in clasamentul general.

LIVE TEXT Formula 1 Marele Premiu al Spaniei

Urmariti live text in aceasta pagina, duminica de la ora 16:10, cursa de la Barcelona care conteaza pentru Marele Premiu al Spaniei.

Asa am trait Formula 1 Marele Premiu al Spaniei

Am transmis live text in aceasta pagina, duminica de la ora 16:10, cursa de la Barcelona care a contat pentru Marele Premiu al Spaniei.

S-a aflat castigatorul Exatlon Romania! Uimire TOTALA: Lui i-au dat romanii marele premiu

Fanii concursului Exatlon si-au ales concurentii preferati si asteapta nerabdatori sa afle cine va fi cel mai rezistent participant care va intra in posesia marelui premiu. Reality Show-ul este deja.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )