Libnet.ro
UNICEF

00:07

Asa am trait Simona Halep in primul tur la Beijing

Online Sport Online Sport,
Asa am trait Simona Halep in primul tur la Beijing

Simona Halep a intalnit-o pe Rebeca Peterson in primul tur la China Open de la Beijing. continuă pe Online Sport

WTA Beijing: Rebecca Peterson (53 WTA), adversara Simonei Halep in primul tur

Simona Halep, locul 6 WTA si cap de serie numarul 6, va evolua cu suedeza Rebecca Peterson, venita din calificari, in turul I al turneului de categorie Premier Mandatory de la Beijing.

S-a tras la sorti tabloul de la Beijing. Cu cine va juca Simona Halep in primul tur

Simona Halep si-a aniversat, vineri, ziua de nastere pe Marele Zid chinezesc alaturi de apropiati, printre care si iubitul ei Toni Iuruc, dar tot vineri a aflat si traseul de la Openul Chinei.

Simona Halep joaca duminica in primul tur la Beijing

Jucatoarea Simona Halep isi va incepe parcursul la Openul Chinei, duminica, in al doilea meci pe terenul Lotus.

Simona Halep, victorie la pas cu Rebeca Peterson, in primul tur de la WTA Beijing. Desi a cedat doar doua seturi, spotriva noastra a intrat in conflict cu loja sa de mai multe ori (VIDEO)

Simona Halep, a sasea tenismena a lumii, a defilat in primul tur de la WTA Beijing, invingand-o pe suedeza Rebeca Peterson 53 WTA) in minimum de seturi, scor 6-1 6-1. Simona a impresionat in primul set.

WTA Beijing: Partida Simona Halep vs Rebecca Peterson se va disputa duminica, de la ora 09:00

Simona Halep 6 WTA) va debuta duminica la turneul Premier Mandatory de la Beijing. Romanca o infrunta in primul tur pe suedeza Rebecca Peterson 53 WTA), venita din calificari. Confruntarea are loc de la ora 09:00 ora Romaniei) si poate fi urmarita in direct la Digi Sport si LiveText pe HotNews. ro.

Live Stream Online Simona Halep Rebecca Peterson Live Video, in turul 1 la Beijing

Simona Halep 28 de ani, locul 6 WTA) joaca in turul 1 al turneului de la Beijing impotriva sportivei Rebecca Peterson 24 de ani, locul 53 WTA), duminica, 29 septembrie, de la ora 9:00. Partida este transmisa in direct de postul de televiziune Digi Sport, dar poate fi urmarita si online in format live text .

Simona Halep si-a revenit. E in turul 2 la Beijing

Simona Halep s-a calificat, duminica, in turul secund la China Open de la Beijing, cu 6-1, 6-1, in meciul cu Rebecca Peterson.

WTA Beijing: Surprinzatoarea Ostapenko - Letona a eliminat-o pe Karolina Plsikova in primul tur

Jelena Ostapenko 74 WTA), beneficiara unui wild card, a oferit prima mare surpriza a turneului Premier Mandatory de la Beijing, reusind sa o elimine in primul tur pe Karolina Pliskova 2 WTA), favorita numarul 2. Letona s-a impus cu 7-5, 3-6, 7-5.

Simona Halep si-a aflat culoarul turneului de la Beijing. Cine i-ar putea sta in cale, pana in finala

Simona Halep 5 WTA) si-a aflat, vineri dimineata, culoarul pe care il are la competitia din Beijing. Turneul este programat saptamana viitoare.

WTA Beijing: Simona Halep, meci cu o sportiva din calificari in turul intai

Simona Halep 6 WTA) se va duela cu o sportiva venita din calificari in turul intai al turneului Premier Mandatory de la Beijing, conform tragerii la sorti care a avut loc vineri. Competitia va avea loc in perioada 28 septembrie - 6 octombrie.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )