Libnet.ro
UNICEF

17:30

Roland Garros: Marius Copil, duel cu Benoit Paire in primul tur / Adversarii principalilor favoriti

Hotnews Hotnews,
 Roland Garros: Marius Copil, duel cu Benoit Paire in primul tur / Adversarii principalilor favoriti

Tenismanul roman Marius Copil il va infrunta pe francezul Benoit Paire in prima runda a turneului de la Roland Garros, al doilea de Grand Slam al anului, potrivit tragerii la sorti efectuate joi seara la Paris, informeaza site-ul oficial al competitiei. continuă pe Hotnews

Roland Garros, calificari: Irina Bara, eliminata in primul tur de Anhelina Kalinina

Irina Bara 168 WTA) a fost eliminata in primul tur al calificarilor la Roland Garros. Romanca a fost invinsa de Anhelina Kalinina 152 WTA / Ucraina), scor 2-6, 7-61), 6-2. Meciul a durat doua ore si 17 minute.

Roland Garros: Adversarele jucatoarelor din Romania - Simona Halep vs Ajla Tomljanovic, in primul tur; Sorana Cirstea, duel cu Petra Kvitova

Simona Halep 3 WTA si campioana en-titre) isi va incepe aventura la Roland Garros impotriva australiencei Ajla Tomljanovic, potrivit tragerii la sorti efectuate joi, la Paris. Sorana Cirstea va avea o adversara de calibru, urmand sa o intalneasca pe Petra Kvitova, favorita nr.

Cu cine joaca Simona Halep in primul tur la Roland Garros

Roland Garros 2019. Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, detinatoarea titlului, o va infrunta pe australianca Ajla Tomljanovic in prima runda a turneului de la Roland Garros, al doilea de Mare Slem al.

Irina Bara, act de prezenta la Roland Garros, eliminata in primul tur al calificarilor

Irina Bara a fost eliminata, marti, in primul tur al calificarilor la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului.

FOTO Combinatie inedita! Americanii au dezvaluit ce echipament va purta Simona Halep la turneul de la Roland Garros

Simona Halep trebuie sa-si apere titul castigat anul trecut la Roland Garros, acolo unde a castigat primul si singurul ei trofeu de Grand Slam.

Simona Halep si-a aflat prima adversara de la Roland Garros

Joi seara a avut loc stabilirea tintarului meciurilor de la Roland Garros, al doilea turneu de Mare Slem al anului.

Se joaca pe bani multi la Roland Garros

Al doilea turneu de Mare Slem al anului in tenis, Roland Garros, bate la usa, iar jucatorii se pregatesc intens pentru sumele impresionante puse la bataie de organizatorii francezi.

Simona Halep, pregatita de Roland Garros: unde s-a antrenat in aceasta dimineata

Simona Halep va participa, in cateva zile, la al doilea turneu de Grand Slam al anului, Roland Garros. Sportiva romanca a inceput deja antrenamentele. Simona Halep va participa, in scurt timp, la al doilea mare turneu Roland Garros. Sportiva romanca a ajuns deja la Paris, acolo unde are loc competitia. Sportiva romanca a testat [] .

Doua romance in calificarile de la Roland Garros

Jucatoarele Ana Bogdan si Irina Bara vor evolua in aceasta saptamana pentru un loc pe tabloul principal de la Roland Garros, al doilea turneu de Mare Slem al anului.

Roland Garros-ul este de rahat, absolut de rahat! Afirmatie surprinzatoare a unui jucator de top din tenisul actual

Turneul de la Roland Garros, al doilea Grand Slam al anului, va incepe la sfarsitul acestei saptamani in Franta, la Paris.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2334 seconds )