Libnet.ro
UNICEF

20:02

Simona Halep nu e favorita la castigarea Turneului Campioanelor

Online Sport Online Sport,
Simona Halep nu e favorita la castigarea Turneului Campioanelor

Eliminarea prematura suferita in chiar primul tur de la US Open si problemele de sanatate din turneele asiatice au facut ca Simona Halep sa nu fie considerata principala favorita la castigarea competitiei din Singapore. continuă pe Online Sport

FOTO Simona Halep se recupereaza rapid. Ne asteptam sa revina in cel mai scurt timp

Simona Halep, liderul mondial WTA, inca spera sa participe la turneele la care este inscrisa in acest final de an, Kremlin Cup si Turneul Campioanelor.

Simona Halep n-are ganduri de retragere de la Kremlin Cup: a oferit un interviu pentru site-ul turneului

Simona Halep continua tratamentul pentru hernie de disc, iar clinica responsabila a anuntat progrese importante.

Simona Halep ia o decizie neasteptata: Va participa la turneul de la Moscova

Romanca Simona Halep, numarul unu mondial in tenisul feminin, a confirmat, intr-un interviu acordat pentru site-ul turneului WTA de la Moscova, ca va participa la Kremlin Cup, competitie care va avea loc in.

WTA: Simona Halep a confirmat ca va participa la turneul de la Moscova (va debuta pe 15 octombrie)

Romanca Simona Halep, numarul unu mondial in tenisul feminin, a confirmat, intr-un interviu acordat pentru site-ul turneului WTA de la Moscova, ca va participa la Kremlin Cup, competitie care va avea loc in perioada 15-20 octombrie.

SIMONA HALEP, decizie de ULTIMA ORA! Romanii sunt in stare de SOC! S-a intamplat inainte de cel mai important turneu

Simona Halep a anuntat intr-un interviu publicat pe site-ul WTA ca va participa la turneul de la Moscova care va debuta pe 15 octombrie. Numarul unu mondial a facut acest anunt in conditiile in care se tratea.

SOC in tenis! Emotii mari pentru SIMONA HALEP dupa anuntul crunt al MEDICILOR! Ce se intampla in clasamentul mondial

Invingatoare ieri la Beijing, daneza Caroline Wozniacki, locul 2,se apropie tot mai mult de Simona Halep, in clasamentul WTA. Cu toate acestea, romanca pastreaza cele mai mari sanse de a incheia anul pe.

Clasamentul WTA: Sub 1000 de puncte avans pentru Simona Halep - Jucatoarea noastra, lider mondial pentru a 49-a saptamna

Simona Halep a pierdut o mare parte din avantajul pe care il avea in fruntea ierahiei mondiale, distanta fata de Caroline Wozniacki fiind acum de 931 de puncte fata de 2451 cat era la precedentul clasament WTA), dupa ce daneza s-a impus la Beijing. Halep a bifat saptamana cu numarul 49 pe primul loc, aflandu-se la doar 2 lungimi distanta de Victoria Azarenka are 51). Se actualizeaza.

Simona Halep, nominalizata la titlul de Jucatoarea anului

Romanca Simona Halep, numarul unu mondial, a fost nominalizata pentru titlul de Jucatoarea anului, care va fi atribuit de Asociatia feminina de tenis WTA) la finalul sezonului 2018, a anuntat WTA pe site-ul sau.

Simona Halep, nominalizata pentru titlul de Jucatoarea anului/ Mihaela Buzarnescu, n lupta pentru titlul de Revelatia sezonului

Romanca Simona Halep, numarul unu mondial, a fost nominalizata pentru titlul de Jucatoarea anului, care va fi atribuit de Asociatia feminina de tenis WTA) la finalul sezonului 2018, a anuntat WTA pe site-ul sau oficial.

Simona Halep, nominalizata pentru titlul de Jucatoarea anului / Mihaela Buzarnescu, n lupta pentru titlul de Revelatia sezonului

Romanca Simona Halep, numarul unu mondial, a fost nominalizata pentru titlul de Jucatoarea anului, care va fi atribuit de Asociatia feminina de tenis WTA) la finalul sezonului 2018, a anuntat WTA pe site-ul sau oficial.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 20:02

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )