Libnet.ro
UNICEF

11:16

Simona Halep joaca duminica in primul tur la Beijing

Online Sport Online Sport,
Simona Halep joaca duminica in primul tur la Beijing

Jucatoarea Simona Halep isi va incepe parcursul la Openul Chinei, duminica, in al doilea meci pe terenul Lotus. continuă pe Online Sport

WTA Beijing: Partida Simona Halep vs Rebecca Peterson se va disputa duminica, de la ora 09:00

Simona Halep 6 WTA) va debuta duminica la turneul Premier Mandatory de la Beijing. Romanca o infrunta in primul tur pe suedeza Rebecca Peterson 53 WTA), venita din calificari. Confruntarea are loc de la ora 09:00 ora Romaniei) si poate fi urmarita in direct la Digi Sport si LiveText pe HotNews. ro.

S-a tras la sorti tabloul de la Beijing. Cu cine va juca Simona Halep in primul tur

Simona Halep si-a aniversat, vineri, ziua de nastere pe Marele Zid chinezesc alaturi de apropiati, printre care si iubitul ei Toni Iuruc, dar tot vineri a aflat si traseul de la Openul Chinei.

WTA Beijing: Rebecca Peterson (53 WTA), adversara Simonei Halep in primul tur

Simona Halep, locul 6 WTA si cap de serie numarul 6, va evolua cu suedeza Rebecca Peterson, venita din calificari, in turul I al turneului de categorie Premier Mandatory de la Beijing.

Simona Halep a abandonat la Wuhan, din cauza problemelor medicale. Cat de grava este situatia si ce se va intampla la Beijing

Simona Halep a abandonat in optimile turneului de la Wuhan Open, din cauza problemelor medicale. Cat de grava este situatia? Ce se va intampla la Beijing? Simona Halep a abandonat la Wuhan, din cauza problemelor medicale Simona Halep 6WTA) Elena Rybakina 50 WTA), duelul din optimile de finala la Wuhan Open. Partida, programata miercuri, .

WTA Beijing: Surprinzatoarea Ostapenko - Letona a eliminat-o pe Karolina Plsikova in primul tur

Jelena Ostapenko 74 WTA), beneficiara unui wild card, a oferit prima mare surpriza a turneului Premier Mandatory de la Beijing, reusind sa o elimine in primul tur pe Karolina Pliskova 2 WTA), favorita numarul 2. Letona s-a impus cu 7-5, 3-6, 7-5.

Simona Halep si-a aflat culoarul turneului de la Beijing. Cine i-ar putea sta in cale, pana in finala

Simona Halep 5 WTA) si-a aflat, vineri dimineata, culoarul pe care il are la competitia din Beijing. Turneul este programat saptamana viitoare.

WTA Beijing: Simona Halep, meci cu o sportiva din calificari in turul intai

Simona Halep 6 WTA) se va duela cu o sportiva venita din calificari in turul intai al turneului Premier Mandatory de la Beijing, conform tragerii la sorti care a avut loc vineri. Competitia va avea loc in perioada 28 septembrie - 6 octombrie.

Simona Halep, noi detalii despre accidentare. A anuntat si daca va merge la turneul de la Beijing

Cea mai buna jucatoare de tenis a Romaniei a fost nevoita sa abandoneze, miercuri dimineata, meciul din optimile de finala ale turneului de la Wuhan.

Cum a sarbatorit Simona Halep implinirea a 28 de ani

Simona Halep aniverseaza, astazi, 28 de ani, pe care ii sarbatoreste in China. Conationala noastra se afla acolo si prin prisma faptului ca ar putea evolua la turneul de la Beijing.

Simona Halep participa si la China Open, desi abia s-a retras accidentata de la Wuhan. Ce bonus financiar va primi pentru aceasta decizie (FOTO)

Simona Halep va participa si la turneul de la Beijing, desi s-a retras accidentata de la Wuhan. Astfel, tenismena noastra isi va asigura bonusul prevazut de WTA, care presupune ca sportivele care participa la to.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 11:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1996 seconds )