Libnet.ro
UNICEF

11:15

Simona Halep, victorie la pas cu Rebeca Peterson, in primul tur de la WTA Beijing. Desi a cedat doar doua seturi, spotriva noastra a intrat in conflict cu loja sa de mai multe ori (VIDEO)

B1 B1,
Simona Halep, victorie la pas cu Rebeca Peterson, in primul tur de la WTA Beijing. Desi a cedat doar doua seturi, spotriva noastra a intrat in conflict cu loja sa de mai multe ori (VIDEO)

Simona Halep, a sasea tenismena a lumii, a defilat in primul tur de la WTA Beijing, invingand-o pe suedeza Rebeca Peterson 53 WTA) in minimum de seturi, scor 6-1 6-1. Simona a impresionat in primul set. continuă pe B1

Asa am trait Simona Halep in primul tur la Beijing

Simona Halep a intalnit-o pe Rebeca Peterson in primul tur la China Open de la Beijing.

WTA Beijing: Rebecca Peterson (53 WTA), adversara Simonei Halep in primul tur

Simona Halep, locul 6 WTA si cap de serie numarul 6, va evolua cu suedeza Rebecca Peterson, venita din calificari, in turul I al turneului de categorie Premier Mandatory de la Beijing.

WTA Beijing: Partida Simona Halep vs Rebecca Peterson se va disputa duminica, de la ora 09:00

Simona Halep 6 WTA) va debuta duminica la turneul Premier Mandatory de la Beijing. Romanca o infrunta in primul tur pe suedeza Rebecca Peterson 53 WTA), venita din calificari. Confruntarea are loc de la ora 09:00 ora Romaniei) si poate fi urmarita in direct la Digi Sport si LiveText pe HotNews. ro.

WTA Beijing: Simona Halep vs Rebecca Peterson 6-1, 6-1 Halep, calificare lejera in turul doi - Multe cadouri facute de suedeza

Fara a arata probleme fizice, Simona Halep 6 WTA) a debutat cu o victorie categorica la turneul Premier Mandatory de la Beijing, scor 6-1, 6-1, in fata suedezei Rebecca Perterson 53 WTA), venita din calificari. Jocul romancei nu a fost neaparat la cel mai inalt nivel, insa a profitat din plin de numeroasele erori si de punctele facute cadou de Peterson. Chiar daca jocul a curs in favoarea sa pe toata durata meciului, Halep a dat de multe ori semne de nervozitate, reprosandu-le celor din echipa ca nu o incurajeaza suficient.

Live Stream Online Simona Halep Rebecca Peterson Live Video, in turul 1 la Beijing

Simona Halep 28 de ani, locul 6 WTA) joaca in turul 1 al turneului de la Beijing impotriva sportivei Rebecca Peterson 24 de ani, locul 53 WTA), duminica, 29 septembrie, de la ora 9:00. Partida este transmisa in direct de postul de televiziune Digi Sport, dar poate fi urmarita si online in format live text .

Simona Halep joaca duminica in primul tur la Beijing

Jucatoarea Simona Halep isi va incepe parcursul la Openul Chinei, duminica, in al doilea meci pe terenul Lotus.

S-a tras la sorti tabloul de la Beijing. Cu cine va juca Simona Halep in primul tur

Simona Halep si-a aniversat, vineri, ziua de nastere pe Marele Zid chinezesc alaturi de apropiati, printre care si iubitul ei Toni Iuruc, dar tot vineri a aflat si traseul de la Openul Chinei.

Simona Halep, criza de nervi pe teren. A tipat la antrenorii ei: Spuneti ceva!

Simona Halep a rabufnit nervos in timpul meciului cuRebecca Peterson, de la Beijing, desi s-a impus fara probleme. La avantajul scorului de 6-1, 3-1, Simona a putut fi auzita in timp ce.

Simona Halep si-a revenit. E in turul 2 la Beijing

Simona Halep s-a calificat, duminica, in turul secund la China Open de la Beijing, cu 6-1, 6-1, in meciul cu Rebecca Peterson.

WTA Beijing: Victorie pentru Simona Halep

Simona Halep, numarul sase mondial, s-a calificat, duminica, in runda a doua a turneului WTA de la B.

ştiri din Sport

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )