Libnet.ro
UNICEF

00:07

Victorie pentru FCSB impotriva lui Lazio in Europa League

B1 B1,
Victorie pentru FCSB impotriva lui Lazio in Europa League

Inceput victorios pentru FCSB in mansa tur a saisprezecimilor Europa League. Trupa antrenata de Nicolae Dica s-a impus cu 1-0 pe teren propriu, pe National Arena, impotriva lui Lazio Roma. Singurul gol al. continuă pe B1

FCSB invinge Lazio cu 1-0. Prima victorie impotriva unei echipe din Italia

Francezul Harlem Gnohere a marcat, joi seara, unicul gol al meciului castigat de FCSB impotriva lui Lazio Roma pe Arena Nationala in mansa tur a saisprezecimilor Europa League.

FCSB - LAZIO LIVE in EUROPA LEAGUE. ONLINE STREAM PRO TV Telekom - VIDEO

FCSB - LAZIO LIVE in EUROPA LEAGUE. ONLINE STREAM PRO TV Telekom - VIDEO. FCSB intalneste, joi, de la ora 22,05, pe Arena Nationala din Bucuresti, formatia Lazio Roma intr-o partida contand pentru prima mansa a saisprezecimilor de finala ale Europa League. Partida este LIVE VIDEO pe PRO TV si TELEKOM SPORT.

FCSB-LAZIO ROMA in Europa League LIVE TEXT. Gnohere deschide scorul pe National Arena

FCSB-LAZIO ROMA in Europa League. min 28. Harlem Gnohere deschide scorul. Steaua conduce cu 1-0 dupa o pasa geniala a lui Dennis Man. Antrenorul echipei FCSB, Nicolae Dica, va incepe meciul cu Lazio Roma cu cea.

FCSB-LAZIO ROMA LIVE in Europa League ONLINE STREAM PRO TV LIVE. Steaua incepe in forta

FCSB-LAZIO ROMA LIVE in Europa League ONLINE STREAM PRO TV LIVE Antrenorul echipei FCSB, Nicolae Dica, va incepe meciul cu Lazio Roma cu cea mai buna formula, joi, pe Arena Nationala din Bucuresti, in prima.

Europa League: FCSB vs Lazio (de la ora 22:05)/ Testul de maturitate pentru Nicolae Dica (Programul complet al serii)

Nicolae Dica se afla in fata celui mai important meci din cariera lui de antrenor, FCSB urmand sa o infrunte pe Lazio Roma, in prima mansa a 16-imilor Europa League. Italienii sunt mari favoriti, insa tehnicianul ros-albastrilor a asigurat ca formatia sa nu va face doar act de prezenta in cele doua jocuri cu trupa lui Inzaghi. Partida de pe Arena Nationala va incepe la ora 22:05 si va putea fi urmarita in direct pe Pro Tv, Telekom Sport 1 si LiveText pe HotNews. ro. Intra in material pentru a vedea programul complet din mansa tur a 16-imilor Europa League.

Europa League: daca o invinge pe Lazio in aceasta seara, FCSB-ul realizeaza o premiera istorica

FCSB, ultima echipa romanesca ramasa in competitiile europene, isi incearca norocul in aceasta seara cu Lazio in meciul tur din saisprezecimile Europa League.

Europa League: FCSB joaca in aceasta seara contra lui Lazio. Perla romanilor e un fotbalist sarb de 22 de ani

FCSB joaca in aceasta seara in Europa League contra unui fotbalist sarb, Milinkovic-Savic, mai scump cu 30 de milioane de euro decat tot lotul lui Nicolae Dica.

Programul meciurilor de joi in saisprezecimile Europa League

In afara meciului dintre FCSB si Lazio joi seara se mai disputa alte 14 meciuri in faza saisprezecimilor de finala in Europa League.

Rezultatele meciurilor de joi in saisprezecimile Europa League

In afara meciului dintre FCSB si Lazio joi seara se mai disputa alte 14 meciuri in faza saisprezecimilor de finala in Europa League.

Europa League: 15 meciuri se joaca in aceasta seara. Programul complet si televizari

FCSB si Lazio joaca in aceasta seara, de la ora 22. 05, in masa tur a saisprezecimilor Europa League, in direct pe Pro TV si Europa League.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )