Libnet.ro
UNICEF

16:30

WTA Beijing: Raluca Olaru si Alison Riske, eliminate in primul tur al probei de dublu

Hotnews Hotnews,
 WTA Beijing: Raluca Olaru si Alison Riske, eliminate in primul tur al probei de dublu

Perechea Raluca OlaruAlison Riske RomaniaSUA) a parasit proba de dublu din cadrul turneului Premier Mandatory de la Beijing inca din primul tur. Cele doua jucatoare au fost invinse de echipa americana Bethanie Mattek-SandsSofia Kenin, beneficiara a unui wild card, scor 5-7, 6-1, 10-4. continuă pe Hotnews

Simona Halep, victorie la pas cu Rebeca Peterson, in primul tur de la WTA Beijing. Desi a cedat doar doua seturi, spotriva noastra a intrat in conflict cu loja sa de mai multe ori (VIDEO)

Simona Halep, a sasea tenismena a lumii, a defilat in primul tur de la WTA Beijing, invingand-o pe suedeza Rebeca Peterson 53 WTA) in minimum de seturi, scor 6-1 6-1. Simona a impresionat in primul set.

WTA Beijing: Surprinzatoarea Ostapenko - Letona a eliminat-o pe Karolina Plsikova in primul tur

Jelena Ostapenko 74 WTA), beneficiara unui wild card, a oferit prima mare surpriza a turneului Premier Mandatory de la Beijing, reusind sa o elimine in primul tur pe Karolina Pliskova 2 WTA), favorita numarul 2. Letona s-a impus cu 7-5, 3-6, 7-5.

WTA Wuhan: Aryna Sabalenka vs Alison Riske in marea finala

Aryna Sabalenka se afla la o singura victorie distanta de a-si apara titlul cucerit in urma cu un an de zile la Wuhan, jucatoarea din Belarus calificandu-se in ultimul act dupa un succes cu Ashleigh Barty liderul mondial), scor 7-5, 6-4. Pentru trofeu, Aryna va lupta cu Alison Riske 7-5, 7-5 cu Petra Kvitova).

WTA Beijing: Rebecca Peterson (53 WTA), adversara Simonei Halep in primul tur

Simona Halep, locul 6 WTA si cap de serie numarul 6, va evolua cu suedeza Rebecca Peterson, venita din calificari, in turul I al turneului de categorie Premier Mandatory de la Beijing.

WTA Beijing: Partida Simona Halep vs Rebecca Peterson se va disputa duminica, de la ora 09:00

Simona Halep 6 WTA) va debuta duminica la turneul Premier Mandatory de la Beijing. Romanca o infrunta in primul tur pe suedeza Rebecca Peterson 53 WTA), venita din calificari. Confruntarea are loc de la ora 09:00 ora Romaniei) si poate fi urmarita in direct la Digi Sport si LiveText pe HotNews. ro.

WTA Beijing: Bianca Andreescu s-a calificat in premiera la Turneul Campioanelor, dupa victoria cu Aliaksandra Sasnovich

Bianca Andreescu 6 WTA), favorita numarul 5, a debutat cu o victorie in trei seturi la turneul Premier Mandatory de la Beijing. Jucatoarea canadiana de origine romana a invins-o pe Aliaksandra Sasnovich 60 WTA), scor 6-2, 2-6, 6-1, asigurandu-si astfel si prezenta in premiera la Turneul Campioanelor.

WTA Beijing: Ekaterina Alexandrova, adversara Simonei Halep in turul doi Partida va avea loc luni, in jurul orei 10:30

Simona Halep 6 WTA) va juca impotriva rusoaicei Ekaterina Alexandrova 39 WTA), in turul al doilea al turneului Premier Mandatory de la Beijing. Rusoaica a invins-o in trei seturi pe americanca Bernarda Pera 81 WTA), venita din calificari, scor 5-7, 6-2, 6-4.

WTA Beijing: Simona Halep, meci cu o sportiva din calificari in turul intai

Simona Halep 6 WTA) se va duela cu o sportiva venita din calificari in turul intai al turneului Premier Mandatory de la Beijing, conform tragerii la sorti care a avut loc vineri. Competitia va avea loc in perioada 28 septembrie - 6 octombrie.

WTA Beijing: Monica Niculescu, invinsa in turul doi al calificarilor

Monica Niculescu nu a reusit sa ajunga pe tabloul principal al turneului de la Beijing Premier Mandatory), jucatoarea noastra fiind invinsa, scor 6-3, 4-6, 6-4, de Lauren Davis SUA, 62 WTA).

WTA Beijing: Elina Svitolina, Naomi Osaka, Angelique Kerber si Sloane Stephens s-au calificat in turul doi (Rezultatele zilei)

Elina Svitolina cap de serie 3), Naomi Osaka 4), Angelique Kerber 10) si Sloane Stephens 13) si-au respectat statutul de favorite si au obtinut calificarea in turul al doilea al turneului Premier Mandatory de la Beijing. Intra in material pentru a vedea rezultatele inregistrate duminica la competitia din China.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )