Libnet.ro
UNICEF

16:30

WTA Cincinnati: Ana Bogdan, pe tabloul principal; Sorana Crstea, nvinsa n ultimul tur al calificarilor

Hotnews Hotnews,
 WTA Cincinnati: Ana Bogdan, pe tabloul principal; Sorana Crstea, nvinsa n ultimul tur al calificarilor

Ana Bogdan locul 82 WTA) va fi a treia romanca prezenta pe tabloul principal al turneului de la Cincinnati, dupa ce a trecut de Donna Vekic 37 WTA) in ultimul tur al calificarilor. Sorana Cirstea 54 WTA) a fost invinsa de australianca Ajla Tomljanovic 60 WTA), ratand astfel calificarea pe tabloul principal al competitiei americane. continuă pe Hotnews

WTA Cincinnati: Ana Bogdan si Sorana Crstea, n turul doi al calificarilor

Ana Bogdan 82 WTA) si Sorana Cirstea 54 WTA) sunt la o victorie distanta de calificarea pe tabloul principal al turneului de categorie Premier 5 de la Cincinnati. in primul tur al calificarilor, Bogdan a castigat duelul Monica Niculescu, in timp ce Cirstea a trecut de americanca Vania King.

WTA Cincinnati: Simona Halep, posibil duel cu Irina Begu n turul al doilea - Tabloul complet al competitiei

In noaptea de vineri spre sambata a avut loc tragerea la sorti a partidelor de pe tabloul principal al turneului Premier 5 de la Cincinnati, care se va desfasura in perioada 13-19 august. Simona Halep 1 WTA) este direct acceptata in turul al doilea al competitiei, acolo unde ar putea juca impotriva Irinei Begu 55 WTA).

ATP Cincinnati: Marius Copil s-a calificat pe tabloul principal

Tenismanul roman Marius Copil s-a calificat pe tabloul principal de simplu al turneului ATP World Tour Masters 1. 000 de la Cincinnati Ohio), duminica, dupa ce a dispus in ultimul tur al fazei preliminare de americanul Jeffrey John Wolf cu 6-4, 7-6 2), scrie Agerpres.

WTA Cincinnati: Venus Williams si Maria Sharapova s-au retras de la competitia americana

Americanca Venus Williams 15 WTA) si rusoaica Maria Sharapova 21 WTA) au declarat forfait pentru turneul de la Cincinnati SUA), competitie de categoria Premier 5 care se desfasoara in perioada 13-19 august, anunta L'Equipe.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )