Libnet.ro
UNICEF

13:00

WTA Doha: Anastasija Sevastova, eliminata n primul tur (Rezultatele zilei de marti)

Hotnews Hotnews,
 WTA Doha: Anastasija Sevastova, eliminata n primul tur (Rezultatele zilei de marti)

Jucatoarea letona de tenis Anastasija Sevastova, favorita numarul 7, a fost eliminata in primul tur al tur al turneului WTA de la Doha, dotat cu premii totale in valoare de 916. 131 dolari, fiind invinsa in doua seturi, 7-5 7/4), 6-4, de rusoaica Ana Blinkova, intr-o partida disputata marti. continuă pe Hotnews

ATP Rotterdam: Karen Khachanov si David Goffin au parasit competitia nca din primul tur

Karen Khachanov 11 ATP, cap de serie numarul 2) si David Goffin 21 ATP, cap de serie numarul 8) au fost eliminati inca din primul tur al competitiei de la Rotterdam, dotata cu premii in valoare totala de aproape 2 milioane de euro. Olandezul Tallon Griekspoor 211 ATP) este cel care a reusit surpriza zilei, invingandu-l pe rus cu 3-6, 6-3, 6-2, in timp ce belgianul a pierdut in fata francezului Gael Monfils 33 ATP), scor 7-65), 7-5.

ATP Rotterdam: Marius Copil, nvins n primul tur de letonul Ernests Gulbis

Marius Copil, prezent pe tabloul principal al competitiei de la Rotterdam in calitate de lucky loser, a fost invins inca din primul tur de letonul Ernests Gulbis 84 ATP), scor 6-2, 6-4. Meciul dintre cei doi a durat o ora si 11 minute.

WTA Doha: Mihaela Buzarnescu nu se regaseste - A fost nvinsa n trei seturi de Jelena Ostapenko

Perioada nefasta a Mihaelei Buzarnescu 29 WTA) continua. Romanca a fost invinsa in trei seturi de Jelena Ostapenko 22 WTA), scor 6-1, 4-6, 6-2, fiind eliminata in runda inaugurala a turneului Qatar Total Open de la Doha. Din pacate, Buzarnescu nu se regaseste dupa accidentarea suferita anul trecut, iar rezultatele ei sunt departe de asteptari: a ajuns la a noua infrangere consecutiva.

VIDEO WTA Doha: Mihaela Buzarnescu nu se regaseste - A fost nvinsa n trei seturi de Jelena Ostapenko

Perioada nefasta a Mihaelei Buzarnescu 29 WTA) continua. Romanca a fost invinsa in trei seturi de Jelena Ostapenko 22 WTA), scor 6-1, 4-6, 6-2, parasind turneul Qatar Total Open de la Doha inca din runda inaugurala. Din pacate, Buzarnescu nu se regaseste dupa accidentarea suferita anul trecut, iar rezultatele ei sunt departe de asteptari: a ajuns la a noua infrangere consecutiva.

WTA Doha: Simona Halep debuteaza miercuri - Partida cu Lesia Tsurenko va avea loc dupa ora 17:30

Simona Halep 3 WTA), principala favorita, debuteaza astazi la turneul Qatar Total Open de la Doha, unde o va intalni in turul al doilea pe Lesia Tsurenko 24 WTA). Halep a castigat toate cele cinci partide anterioare disputate in compania jucatoarei din Ucraina. Partida este a treia a zilei pe terenul central de la Doha si va incepe dupa ora 17:30 ora Romaniei).

WTA Doha: Elina Svitolina, calificata n sferturi - Victorie n doua seturi cu Jelena Ostapenko

Cap de serie numarul 4, Elina Svitolina 7 WTA) si-a asigurat prezenta in sferturile Qatar Total Open de la Doha, dupa o victorie in doua seturi cu Jelena Ostapenko 22 WTA). Ucraineanca s-a impus cu 6-4, 6-4, dupa o ora si 20 de minute de joc.

WTA Doha: Lesia Tsurenko, adversara Simonei Halep n turul al doilea

Lesia Tsurenko 24 WTA) va fi adversara Simonei Halep, principala favorita, in turul al doilea la turneul Qatar Total Open de la Doha. Ucraineanca a invins-o pe spaniola Lara Arruabarrena-Vecino 94 WTA, lucky loser), scor 6-3, 6-0, dupa o ora si noua minute de joc.

WTA Doha: Caroline Wozniacki si Caroline Garcia s-au retras din competitie - Adversara Simonei Halep va fi nvingatoarea dintre Tsurenko si Arruabarrena

Caroline Wozniacki Danemarca, 10 WTA) si Caroline Garcia Franta, 19 WTA) s-au retras de la turneul Qatar Total Open, care are loc saptamana aceasta la Doha, a anuntat site-ul WTA. Jucatoarea daneza a declarat forfait din cauza unei infectii virale, in timp ce Garcia nu a mai putut participa din cauza unei accidentari la picior.

WTA Doha: Mihaela Buzarnescu debuteaza marti, mpotriva letonei Jelena Ostapenko

Mihaela Buzarnescu 29 WTA) debuteaza marti la turneul Qatar Total Open de la Doha. Tragerea la sorti i-a scos-o in cale jucatoarei noastre pe letona Jelena Ostapenko 22 WTA). Ambele jucatoare se afla intr-o perioada nefasta a carierei, o victorie fiind benefica pentru oricare dintre ele. Partida va incepe dupa ora 16:00 ora Romaniei) si va fi transmisa in direct pe Digi Sport.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )