Libnet.ro
UNICEF

05:00

WTA Linz: Belinda Bencic (favorita 2), eliminata in primul tur

Hotnews Hotnews,
 WTA Linz: Belinda Bencic (favorita 2), eliminata in primul tur

Jucatoarea elvetiana Belinda Bencic, favorita numarul doi a turneului WTA de la Linz Austria), a fost eliminata inca din primul tur al acestei competitii, dotata cu premii totale in valoare de 250. 000 euro, fiind invinsa in trei seturi, 6-4, 2-6, 6-2, de germanca Anna-Lena Friedsam, intr-o partida disputata marti. continuă pe Hotnews

WTA Linz: Julia Goerges, eliminata de Andrea Petkovic Victorii pentru Bertens, Alexandrova, Pavlyuchenkova si Gauff (Rezultatele zilei)

Julia Goerges favorita 5) este cel mai important nume care a parasit, miercuri, competitia de la Linz, dupa ce a pierdut duelul cu compatrioata sa Andrea Petkovic, scor 7-62), 6-0, din turul al doilea. Victorii au obtinut Kiki Bertens, Anastasia Pavlyuchenkova, Ekaterina Alexandrova, Jelena Ostapenko turul I), dar si Cori Gauff si Elena Rybakina turul II).

WTA Tianjing: Caroline Garcia, detinatoarea trofeului, eliminata in optimi

Caroline Garcia 31 WTA), detinatoarea trofeului, a fost eliminata in optimile de finala ale turneului WTA de al Tianjin China). Cap de serie numarul 4, frantuzoaica a fost invinsa in doua seturi de chinezoaica Yafan Wang 47 WTA), scor 6-4, 6-2.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )