Libnet.ro
UNICEF

14:45

Anuntul surprinzator a fost facut: Simona Halep si iubitul ei, Toni Iuruc, sunt in culmea fericirii (GALERIE FOTO)

B1 B1,
Anuntul surprinzator a fost facut: Simona Halep si iubitul ei, Toni Iuruc, sunt in culmea fericirii (GALERIE FOTO)

Simona Halep are planuri mari pentru anul viitor. Tenismena isi doreste sa castige un nou turneu de Grand Slam, o medalie la Jocurile Olimpice de la Tokyo, dar si sa se casatoreasca. GALERIE FOTO Simona. continuă pe B1

Anuntul surprinzator a fost facut: Simona Halep si iubitul ei, Toni Iuruc, sunt in culmea fericirii (GALERIE FOTO)

Simona Halep are planuri mari pentru anul viitor. Tenismena isi doreste sa castige un nou turneu de Grand Slam, o medalie la Jocurile Olimpice de la Tokyo, dar si sa se casatoreasca. GALERIE FOTO Simona.

Simona Halep si Toni Iuruc, detalii despre nunta si copii. Cat va mai juca tenis romanca

Simona Halep este intr-o perioada de zile mari! Cu toate ca nu a terminat anul foarte bine pe partea profesionala, este fericita. Aceasta se pregateste de nunta si se bucura de zilele libere. Cat va mai juca tenis si ce a decis alaturi de viitorul sot? Cat va mai juca tenis Simona? Simona Halep nu .

Simona Halep, imaginea care i-a cucerit pe fani. Unde se afla acum romanca, cel mai probabil cu iubitul ei

Simona Halep a terminat anul nu cu prea mult succes, dar tot cu sustinerea romanilor alaturi. Aceasta se bucura de timpul liber si de frumosa poveste de dragoste pe care o traieste alaturi de Toni Iuruc. Unde se afla aceasta? Cel mai probabil, partenerul ii este alaturi. Simona Halep e in vacanta cu iubitul? Campioana .

Ion Tiriac, catre Simona Halep: Sa-ti fie rusine fata de mine cand te uiti in oglinda! Momente grele intre cei doi

Ion Tiriac a avut o discutie destul de dura cu Simona Halep dupa primul tur al finalei de la Wimbledon. Miliardarul are o relatie speciala cu cea mai buna jucatoare a Romaniei din toate timpurile, si de aceea dar si datorita experientei sale in tenis, isi permite sa-i spuna lui Halep verde in fata ceea .

Antrenorul care a condus-o pe Simona Halep spre tenisul mare anuntaca a descoperit o jucatoare mai talentata

Pasii Simonei Halep catre tenisul de elita au fost calauziti de antrenorul Firicel Tomai, care declara ca a descoperit o jucatoare cu potential mai mare, decat cel al campioanei de la Wimbledon.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )