Libnet.ro
UNICEF

01:05

Halep, la Rogers Cup: Au fost peste doua saptamani in care nu am pus mana pe racheta

Adevărul Adevărul,
Halep, la Rogers Cup: Au fost peste doua saptamani in care nu am pus mana pe racheta

Rogers Cup e primul turneu al Simonei Halep dupa triumful de la Wimbledon, iar sportiva nascuta in Constanta crede ca va avea o saptamana dificila. continuă pe Adevărul

Halep la Rogers Cup: Simona si-a aflat prima adversara la Toronto. Americanca a dat marea lovitura in primul tur

Simona Halep 4 WTA) va reveni pe teren dupa Wimbledon 2019, cel mai probabil miercuri, urmand sa intalneasca o jucatoare cu care nu s-a mai confruntat in circuitul WTA.

Halep la Rogers Cup: Simona a explicat motivul pentru care a ales sa faca pereche la Toronto cu o jucatoare de 16 ani

Simona Halep si-a aflat prima adversara de la Rogers Cup. Cand debuteaza jucatoarea noastra si care e traseul ei virtual spre finala

Simona Halep a ajuns la Toronto, acolo unde va lua startul al editia din acest an a Rogers Cup, competitia gazduita anual de Canada.

Rogers Cup: Marius Copil, eliminat in primul tur al calificarilor

Marius Copil 83 ATP) a fost invins in primul tur al calificarilor din cadrul Rogers Cup, turneu de categorie Masters care se va disputa la Montreal Canada) in perioada 5-11 august.

Simona Halep, inainte de debutul de la Toronto: Senzatiile sunt ciudate, pentru ca nu m-am antrenat in ultima vreme, pot sa spun ca ritmul nu este inca acolo

Simona Halep se afla la Toronto, acolo unde va participa in aceasta saptamana la Rogers Cup este campioana en-titre). Fostul lider mondial a marturisit ca dupa succesul de la Wimbledon a avut o perioada de peste doua saptamani in care nu a pus mana pe racheta, iar ritmul nu este inca acolo unde ar trebui. Cu toate acestea, Simona a precizat ca nu este motiv de intrat in panica. in turul doi al competitiei, Halep ar putea da peste Kristina Mladenovic.

Rogers Cup: Simona Halep, acceptata direct in turul al doilea, ar putea evolua cu Kristina Mladenovic

Simona Halep, locul 4 WTA si cap de serie numarul 4, detinatoarea trofeului, este direct acceptata in turul al doilea al turneului Rogers Cup de la Toronto, faza in care va evolua, miercuri, cu Kristina Mladenovic din Franta, locul 49 WTA, beneficiara a unui wild card, sau cu o jucatoare venita din calificari.

Rogers Cup: Jennifer Brady (76 WTA), adversara Simonei Halep din turul al doilea

Simona Halep 4 WTA, cap de serie numarul 4 si detinatoarea trofeului) o va intalni pe Jennifer Brady 76 WTA, venita din calificari), in turul al doilea al turneului Rogers Cup de la Toronto.

Halep va participa si in proba de dublu la Rogers Cup

Simona Halep va participa si in proba de dublu la Rogers Cup, unde va face pereche cu Leylah Fernand.

Rogers Cup: Simona Halep va face pereche in proba de dublu cu o jucatoare de 16 ani

Simona Halep 4 WTA) va evolua si in proba de dublu de la Rogers Cup, turneu de categorie Premier 5. Romanca va face pereche cu Leylah Annie Fernandez Canada), in varsta de 16 ani.

DigiSport: Surpriza totala! Alaturi de cine va juca Simona Halep in proba de dublu de la Rogers Cup

Simona Halep a luat o decizie surprinzatoare. Campioana de anul trecut de la Rogers Cup va participa la aceasta editie si la proba de dublu, alaturi de Leylah Annie Fernandez, sportiva din Canada de doar 16 ani.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )