Libnet.ro
UNICEF

17:30

Prima declaratie a Simonei Halep dupa ce a triumfat la turneul de la Montreal. Ce a nemultumit-o pe ea in timpul finalei

Adevărul Adevărul,
Prima declaratie a Simonei Halep dupa ce a triumfat la turneul de la Montreal. Ce a nemultumit-o pe ea in timpul finalei

Simona Halep a castigat finala Rogers Cup, turneu care se desfasoara la Montreal, la capatul unui meci excelent contra americancei Sloane Stephens. continuă pe Adevărul

FOTO Imaginea care a facut inconjurul lumii! Ce s-a intamplat in vestiarul Simonei Halep dupa calificarea in finala turneului de la Montreal

Simona Halep s-a calificat in finala turneului de la Montreal, dupa ce trecut entuziasmant si de Ashleigh Barty, din Australia, scor 6-4, 6-1.

Simona Halep a castigat turneul de la Montreal

Simona Halep, numarul 1 mondial, a castigat turneul WTA de la Montreal dupa ce a invins-o, duminica, pe americanca Sloane Stephens cu scorul 7-66), 3-6, 6-4. Primul set a fost foarte disputat si a fost.

Sloane Stephens, adversara Simonei Halep in finala Rogers Cup. Meciul are loc astazi

Americanca Sloane Stephens locul 3 WTA) a invins-o pe Elina Svitolina Ucraina, 5 WTA), scor 6-3, 6-3, si s-a calificat in finala turneului de la Montreal, unde o va intalni pe Simona Halep, liderul ierarhiei feminine. Finala este programata de la ora 20.

Rogers Cup: Meciul Simonei Halep, ntrerupt de ploaie. Toate partidele au fost amnate pentru joi

Ploaia a dat peste cap programul de miercuri la Rogers Cup. Partidele intrerupte de ploaie si cele care urmau in sesiunea de seara au fost amanate pentru joi, au anuntat organizatorii turneului de tenis de la Montreal. Simona Halep si Sorana Cirstea vor juca doua meciuri joi, daca vor trece de adversarele din turul al doilea. De asemenea, daca se vor califica in optimi, ele vor juca una impotriva celeilalte.

HALEP - PAVLYUCHENCOVA LIVE la MONTREAL. ONLINE STREAM DigiSport - VIDEO

HALEP - PAVLYUCHENCOVA LIVE la MONTREAL. ONLINE STREAM DigiSport - VIDEO. Meciul de debut al jucatoarei romane de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, la actuala editie a turneului WTA de la Montreal Canada),.

Cutremur in tenis: O adversara a Simonei Halep suspendata 6 luni pentru aranjare de meciuri

Jucatoarea de tenis Shuai Peng a fost suspendata 6 luni si amendata cu 10. 000 de dolari dupa ce a incercat sa isi convinga partenera de dublu de la Wimbledon 2017, a anuntat Tennis Integrity Unit. Peng a.

ştiri din Sport

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1974 seconds )