Libnet.ro
UNICEF

20:15

Romania termina in genunchi preliminariile EURO 2020

Online Sport Online Sport,
Romania termina in genunchi preliminariile EURO 2020

Ce a inceput prost s-a terminat si mai prost pentru nationala Romaniei in preliminariile EURO 2020, turneu final la care mai putem ajunge doar printr-o minune la cum am aratat in ultimele meciuri oficiale. continuă pe Online Sport

Cine transmite la TV meciul Romania Suedia, in preliminariile Euro 2020

Romania Suedia, preliminarii Euro 2020, grupa F vineri, 15 noiembrie, ora 21:45, pe Arena Nationala din Bucuresti. Meciul este transmis in direct de postul de televiziune Pro TV, dar poate fi urmarit si online in format live stream video. Tricolorii au doar varianta victoriei cu nordicii pentru a pastra sanse de calificare la .

Rezultate din preliminariile EURO 2020. Alte trei echipe calificate

Vedeti mai jos rezultatele inregistrate, joi seara, in preliminariile EURO 2020, partide in urma carora alte trei echipe au obtinut calificarea la turneul final.

Meciurile serii de vineri in preliminariile EURO 2020

In afara partidei de la Bucuresti dintre Romania si Suedia pe Batranul Continent sunt programate alte meciuri importante din calificarile pentru Campionatul European de anul urmator.

Romania Suedia, scor 0 la 2. Duelul pentru calificare s-a incheiat cu un esec pentru tricolori

Romania Suedia este duelul din runda cu numarul 9 a grupei F, in preliminariile Euro 2020. Meciul se joaca vineri, 15 noiembrie, de la ora 21:45, pe Arena Nationala din Bucuresti. Partida este transmisa in direct de postul de televiziune Pro TV, dar poate fi urmarita si online in format live stream video si .

Romania invinsa categoric de Suedia. Mai putem ajunge la EURO 2020 doar prin Nations League

Nationala Romaniei a pierdut de o maniera categorica meciul disputat cu Suedia, vineri seara, pe teren propriu, scor 0-2 0-2), in penultima etapa din preliminariile EURO 2020. Un rezultat care elimina matematic Romania din cursa pentru turneul final, unde mai putem ajunge doar pe filiera barajelor din Nations League, in martie anul urmator.

Euro 2020, preliminarii: Romania vs Suedia (21:45) Meciul ultimei sperante

Nationala Romaniei se afla in fata celui mai important meci din preliminariile Euro 2020. Tricolorii au nevoie de o victorie cu 1-0 sau la cel putin doua goluri diferenta contra Suediei, pentru a ramane in cursa pentru calificarea la turneul final de vara viitoare. Vom incerca sa dam gol si goluri, acesta este singurul mesaj pe care il voi transmite jucatorilor, a spus Cosmin Contra, inaintea meciului de pe Arena Nationala. Partida va incepe la ora 21:45 si va fi transmisa in direct pe ProTV si LiveText pe HotNews. ro.

Euro 2020, preliminarii: Olanda, Germania si Austria s-au calificat la turneul final - Belgia, a noua victorie (Rezultatele serii)

In urma meciurilor disputate sambata in preliminariile Euro 2020 s-au stabilit alte trei echipe calificate la turneul final de vara viitoare, Olanda si Germania s-au calificat din Grupa C, in timp ce Austria a invins Macedonia de Nord cu 2-1 si i se alatura Poloniei pe lista calificatelor din Grupa G. Belgia continua seria de victorie: 4-1 vs Rusia, in deplasare a noua victorie in tot atatea partide).

Euro 2020, preliminarii: Suedia si Finlanda, calificate la turneul final; Spania, scorul serii cu Malta (7-0) - Rezultate complete

In urma meciurilor disputate vineri in preliminariile Euro 2020 s-au stabilit alte doua echipe calificate la turneul final de vara viitoare. Finlanda a obtinut in premiera biletele la un CE, dupa 3-0 pe teren propriu cu Liechtenstein, in timp ce Suedia s-a calificat gratie victoriei in fata Romaniei, scor 2-0, pe Arena Nationala. Spania a reusit scorul serii cu Malta, 7-0.

Clasamentul actualizat in grupa Romaniei de calificare la EURO 2020

Vedeti cum arata clasamentul in Grupa F de calificare la preliminariile EURO 2020 dupa infrangerea Romaniei cu Suedia.

Asa am trait Romania - Suedia

De la 21:45 am transmis live text in aceasta pagina de la Arena Nationala meciul Romania - Suedia din preliminariile EURO 2020.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )