Libnet.ro
UNICEF

09:30

Shanghai Masters: Fara stralucire - Roger Federer, nvins n semifinale de Borna Coric

Hotnews Hotnews,
 Shanghai Masters: Fara stralucire - Roger Federer, nvins n semifinale de Borna Coric

Tenisul lui Roger Federer nu a avut stralucirea din alte zile, elvetianul parasind Masters-ul de la Shanghai in semifinale, dupa ce a fost invins de Borna Coric. Au fost doua seturi in oglinda: 6-4, 6-4 pentru jucatorul croat. Coric va da peste Novak Djokovic in finala de duminica este pentru prima data cand Borna ajunge in ultimul act al unui turneu din categoria 1000). continuă pe Hotnews

Shanghai Masters: Fara stralucire - Roger Federer, nvins n semifinale de Borna Coric

Tenisul lui Roger Federer nu a avut stralucirea din alte zile, elvetianul parasind Masters-ul de la Shanghai in semifinale, dupa ce a fost invins de Borna Coric. Au fost doua seturi in oglinda: 6-4, 6-4 pentru jucatorul croat. Coric va da peste Novak Djokovic in finala de duminica este pentru prima data cand Borna ajunge in ultimul act al unui turneu din categoria 1000).

Shanghai Masters: Roger Federer vs. Borna Coric, a doua semifinala a turneului

Roger Federer 2 ATP) si Borna Coric 19 ATP) se vor intalni in semifinalele la Masters-ul de la Shanghai, dupa ce au trecut in sferturi de Kei Nishikori 12 ATP), respectiv Matthew Ebden 51 ATP). Federer si Coric s-au mai intalnit de trei ori in circuitul ATP, elvetianul conducand cu 2-1 a castigat la Dubai 2015) si la Indian Wells 2018) si a pierdut anul acesta la Halle).

Shanghai Masters: Roger Federer, victorie n trei seturi n fata lui Roberto Bautista-Agut (Rezultatele zilei)

Roger Federer, locul 2 ATP, l-a invins in trei seturi pe spaniolul Roberto Bautista-Agut, scor 6-3, 2-6, 6-4, intr-un meci care a durat o ora si 54 de minute. Campionulen-titre s-a calificat in sferturi la Masters-ul de la Shanghai, acolo unde-l va intalni pe Kei Nishikori.

Shanghai Masters: Roger Federer, victorie muncita cu Daniil Medvedev - Campionul en-titre s-a calificat n optimi

Au fost unele momente in care lipsa meciurilor oficiale s-a vazut in jocul lui Roger Federer, elvetianul avand nevoie de multe veniri la fileu pentru a-l destabiliza pe Daniil Medvedev. Rusul a fost puternic de pe baseline, iar victoria lui Fedex s-a conturat dupa un meci de o ora si 53 de minute, scor 6-4, 4-6, 6-4. Campionul en-titre s-a calificat in optimi la Masters-ul de la Shanghai, acolo unde-l va intalni pe Roberto Bautista Agut.

Cupa Davis, boicotata de mari jucatori / Roger Federer: Nu e pentru mine, Alexander Zverev: Nu joc tenis n noiembrie

Noul format al Cupei Davis nu este pe placul tenismenilor de top. Doi jucatori din primii cinci, elevetianul Roger Federer, locul 2 mondial, si germanul Alexander Zverev, locul 5 ATP, au anuntat ca nu vor participa, in timp ce un al treilea, sarbul Novak Djokovici, locul 3 ATP, spune ca nu stie daca va lua parte, dar sigur perioada de desfasurare a turneului final e nepotrivita.

VIDEO Punctul zilei: Daniil Medvedev: voleul, efectul si aplauzele lui Roger Federer

Chiar daca a pierdut meciul impotriva lui Roger Federer, Daniil Medvedev a confirmat forma extraordinara prin care trece si a oferit punctul zilei in tenis. Dupa un schimb aprig de lovituri, in care rusul a dominat de la fileu, Fedex a incercat sa-l paseze pe Daniil, proaspat campion in Japonia, insa acesta a raspuns cu o lovitura care a avut atat de mult efect incat s-a intors in terenul sau. Campionul elvetian nu a ezitat si i-a oferit lui Medvedev aplauzele binemeritate.

Roger Federer, mesaj catre colegii din tenis: Respectati copiii de mingi, ei pot fi viitorul acestui sport

Roger Federer a vorbit intr-un interviu despre cat de important este ca jucatorii din circuitele ATP si WTA sa ii respecte pe copiii de mingi. Discutia a pornit dupa ce Fernando Verdasco a criticat un copil de mingi in semifinala de la Shenzen, dupa ce acesta nu i-a adus suficient de rapid prosopul.

Shanghai Masters: Novak Djokovic si Alexander Zverev se vor ntlni n semifinale

Novak Djokovic 3 ATP) si Alexander Zverev 5 ATP) se vor intalni in semifinalele la Masters-ul de la Shanghai, dupa ce au trecut in sferturi de Kevin Anderson 8 ATP), respectiv Kyle Edmund 14 ATP). Djokovic si Zverev s-au mai intalnit o singura data in circuitul ATP, la Masters-ul de la Roma de anul trecut, unde neamtul s-a impus cu scorul de 6-4, 6-3.

Shanghai Masters: Nole, greu de atins - Djokovic, n finala turneului dupa o victorie clara cu Alexander Zverev

Novak Djokovic din aceasta perioada l-a regasit pe acel Nole care domina intr-un mod categoric circuitul ATP acum doi ani. Sarbul a fost de neatins in semifinala de la Shanghai cu talentatul Alexander Zverev, nivelul aratat de Djoker fiind unul incredibil: deplasare fantastica, luciditate in momentele importante, incredere la cote inalte 6-2, 6-1 in favoarea numarului trei mondial).

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )