Libnet.ro
UNICEF

00:07

Simona Halep a confirmat participarea la turneul WTA de la Doha

Hotnews Hotnews,
 Simona Halep a confirmat participarea la turneul WTA de la Doha

Simona Halep a anuntat, marti, intr-o conferinta de presa, ca va participa la turneul WTA de la Doha de categorie Premier 5). Voi juca la acest turneu. Inca mai simt dureri, dar voi intra pe teren, a precizat numarul doi mondial, conform Digisport. continuă pe Hotnews

Simona Halep, in turul doi la Doha. La ce ora va juca

Simona Halep, locul 2 mondial, va evolua, miercuri, in jurul orei 15. 00, in turul doi al turneului de la Doha, cu premii de totale de 3. 000 de dolari.

Simona Halep ramane pe locul 2 in clasamentul WTA. Pe ce locuri sunt Sorana Cirstea si Irina Begu

Simona Halep ramane pe locul al doilea in clasamentul WTA, in aceasta saptamana, cu 7. 616 puncte, la.

Simona Halep, anunt de ultima ora. Ce se intampla cu turneul de la Doha

Simona Halep a facut anuntul asteptat de toti fanii de laDoha. Romanca de pe locul 2 WTA a specificat la conferinta de presa ca va juca in turneul din Qatar. Voi juca la acest turneu. inca mai.

WTA Doha: Simona Halep o va intalni pe Ekaterina Makarova in turul doi

Simona Halep a aflat numele adversarei pe care o va intalni in turul doi al turneului WTA de la Doha de categorie Premier 5), numarul doi mondial urmand sa se dueleze cu Ekaterina Makarova Rusia - locul 35 mondial).

Simona Halep si-a aflat prima adversara din turneul de la Doha. Romanca are avantaj la meciurile directe

Simona Halep are liber in primul tur al turneului de la Doha, primul la care participa dupa finala de la Australian Open.

OFICIAL Simona Halep confirma intelegerea cu Nike: I just did it

Simona Halep a confirmat pe contul personal de Instagram ca a ajuns la o intelegere cu Nike, urmand sa fie imbracata de concernul american incepand din 2018. I just did it, a precizat numarul doi WTA, facand aluzie la logo-ul americanilor Just do It).

Simona Halep, despre finala pierduta de la Australian Open: Au fost cinci, sase minute care m-au scos din ritm. Am simtit oboseala mult mai mult dupa acele minute

Simona Halep 2 WTA) a vorbit, intr-un interviu pentru Telekom Sport, despre momentul care a scos-o din ritm in finala de Australian Open: time-out-ul medical cerut de Caroline Wozniacki in setul decisiv, intr-un moment in care Simona era in avantaj pe tabela, scor 4-3. Au fost cinci, sase minute care m-au scos din ritm. Am simtit oboseala mult mai mult dupa acele minute. Nu stiu, poate a fost in mintea mea. Oricum, fizic n-am mai putut deloc, a spus numarul 2 WTA.

Simona Halep are un nou plan pentru 2018: Sunt decisa sa ma tin de el!

Simona Halep a inceput bine anul 2018, castigand turneul de la Shenzhen si jucand finala la Australian Open, iar jocul sau a fost consistent la ambele turnee.

Simona Halep ar putea lua o adevarata avere de la Nike

Simona Halep 2 WTA) nu are talent doar pe terenul de tenis, ci si la negocieri! Sfatuita bineinteles si de staff-ul ei, sportiva a obtinut un contract pe masura locului pe care il ocupa in.

Radu Banciu, despre cum vorbeste limba romana Simona Halep: Un copil de clasa a II-a se exprima mai bine (VIDEO)

Radu Banciu a criticat in editia de marti seara a emisiunii Lumea lui Banciu mesajul transmis de Simona Halep dupa victoria Monicai Niculescu impotriva Mariei Sharapova. Ne-a sarit in fata si ne-am.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )