Libnet.ro
UNICEF

11:46

Simona Halep, dupa victoria categorica din meciul cu Naomi Osaka: Am stiut cum sa joc mpotriva ei

Hotnews Hotnews,
 Simona Halep, dupa victoria categorica din meciul cu Naomi Osaka: Am stiut cum sa joc mpotriva ei

Simona Halep a avut parte de un debut fericit la Roma turneu Premier 5), liderul mondial cedand doar un singur game in meciul cu Naomi Osaka 6-1, 6-0). Am stiut cum sa joc impotriva ei, a fost un meci foarte bun. M-a bucurat de doua ori aceasta victorie, a precizat Halep intr-un interviu pentru Digisport. in optimi, Halep o va intalni pe Madison Keys. continuă pe Hotnews

Halep dupa victoria cu Osaka: Aici am facut diferenta

Simona Halep a spulberat-o pe Naomi Osaka in primul sau meci la Roma si a cedat un singur game intr-un meci de 59 de minute.

S-a antrenat cu Simona Halep, dupa care i-a cerut autograf. Ce lovitura-surpriza pregateste liderul mondial

Simona Halep se antreneaza la Roma in asteptarea partidei din turul al doilea, unde va juca fie cu Naomi Osaka, fie cu Victoria Azarenka.

Simona Halep si-a aflat adversara din optimile de finala ale turneului de la Roma. Bilant zdrobitor in favoarea ei la meciurile directe

Simona Halep a eliminat-o pe japoneza Naomi Osaka, in turul secund al turneului de la Roma, si s-a calificat in optimile de finala.

Simona Halep joaca pentru un loc in sferturi la Roma! Cand are loc meciul cu Madison Keys

Ultima data, Halep si Keys au fost adversare la Turneul Campioanelor, in 2016, cand invingatoare a fost romanca, scor 6-2, 6-4.

Simona Halep, UMILITA de italieni, la Roma. Unde au trimis-o sa joace meciul cu Naomi Osaka

Simona Halep a fost trimisa sa joace, miercuri, cu japoneza Naomi Osaka, in turul al doilea al turneului de categorie Premier 5 de la Roma, pe arena secunda la Foro Italico. Astfel, decizia ca Halep sa nu joace.

VIDEO WTA Roma: Simona Halep, en-fanfare n optimi (6-1, 6-0 cu Naomi Osaka)/ Picioarele fermecate

Naomi Osaka a fost sparring partner-ul ideal pentru Simona Halep, sedinta de pregatire durand doar 59 de minute 6-1, 6-0). Picioarele Simonei s-au miscat incredibil, permitandu-i liderului mondial sa ajunga la aproape toate mingile si sa-i sape adversarei pas cu pas neincrederea in minte. A fost meciul perfect din punct de vedere tactic: a lovit cu mult topsin, a servit cu kick, a deplasat-o pe nipona scotand-o din zona de confort) si a jucat-o in mare parte pe rever, anihilandu-i principala arma - forehandul. Halep se califica in optimile turneului de la Roma Premier 5), faza a competitiei unde va da peste invingatoarea dintre Dona Vekic Croatia, 52 WTA) si Madison Keys SUA, 14 WTA).

Simona Halep - Naomi Osaka, miercuri, de la ora 12.00, n turul al doilea al turneului de la Roma

Simona Halep, locul I WTA, va evolua, miercuri, dupa ora 12. 00, cu japoneza Naomi Osaka, locul 21 WTA, in turul al doilea al turneului de categorie Premier 5 de la Roma, potrivit news. ro. Partida este prima de pe Pietrangeli, arena secundara la Foro Italico, dar poate cea mai frumoasa din complex.

Simona Halep s-a razbunat pe Naomi Osaka: Victorie zdrobitoare la Roma

Simona Halep a reusit sa razbune in stil de mare campiona pe Naomi Osaka, cea care a eliminat-o la Indian Wells. Romanca a trecut de tanara speranta din Japonia cu 6-0 6-1 in turul doi al turneului de Roma.

Simona Halep o spulbera pe Naomi Osaka la Roma

Inceput entuziasmant de turneu la Roma pentru Simona Halep, lidera clasamentului mondial, in fata japonezei Naomi Osaka, jucatore careia nu i-a cedat decat un singur game.

Dulce razbunare! Simona Halep a demolat-o pe Naomi Osaka, in turul al doilea la Roma

Simona Halep a debutat la Roma, direct in turul secund, unde a intalnit-o pe japoneza Naomi Osaka, locul 21 in ierarhia mondiala.

ştiri din Sport

actualitate, 11:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2591 seconds )