Libnet.ro
UNICEF

09:45

Simona Halep si serbeaza ziua de nastere n China - Liderul mondial a mplinit joi 27 de ani

Hotnews Hotnews,
 Simona Halep si serbeaza ziua de nastere n China - Liderul mondial a mplinit joi 27 de ani

Simona Halep implineste, joi, 27 de ani, ea aflandu-se la Beijing, unde va participa, saptamana viitoare, la ultimul turneu de categorie Premier Mandatory din 2018. La fel ca anul trecut, ziua de nastere o prinde in China, intre turneele de la Wuhan si de la Beijing. continuă pe Hotnews

CADOU EMOTIONANT pentru Simona Halep, de ziua liderului WTA (FOTO, VIDEO)

Simona Halep a primit un cadou neasteptat joi, cu ocazia implinirii varstei de 27 de ani. WTA a publicat pe Facebook un filmulet cu momente emotionate si amuzante cu actualul lider mondial. Bucura-te de ziua t.

Clasamentul WTA: Simona Halep, saptamna cu numarul 47 pe primul loc mondial

Simona Halep a ajuns la saptamana cu numarul 47 in fruntea ierarhiei mondiale, avansul jucatoarei noastre fata de Caroline Wozniacki crescand la 2. 555 de puncte. Mihaela Buzarnescu se mentine pe 23, in timp ce Irina Begu a urcat de pe 55 pe 53. Se actualizeaza.

WTA, filmulet cu momente amuzante si emotionate cu Simona Halep, de ziua liderului mondial

WTA prezinta, joi seara, pe Facebook, un filmulet cu momente emotionate si amuzante cu Simona Halep, cu ocazia zilei de nastere a liderului WTA, potrivit News. ro.

Alarma la Wuhan! Simona Halep acuza probleme mari si nu stie daca poate juca. Cand ar trebui sa debuteze liderul WTA

Simona Halep se afla in China, unde s-a pregatit pentru revenirea in competitii, ea fiind principala favorita a turneului de la Wuhan.

Simona Halep scapa cu pagube minime dupa Wuhan

Eliminata in turul 2 la competitia din China, Simona Halep nu va pierde prea multe puncte in clasamentul mondial WTA.

Simona Halep, invinsa in turul al doilea la Wuhan

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, a fost invinsa de Dominika Cibulkova Slovacia), cu 6-0, 7-5, marti, in runda a doua a turneului WTA de la Wuhan China), dotat cu premii totale de 2.

WTA Wuhan: Simona Halep vs Dominika Cibulkova 0-6, 5-7 / Halep, eliminare prematura - Probleme la spate si la coapsa stnga

Simona Halep a fost vizitata de patru ori de trainerul competitiei de la Wuhan pe durata partidei cu Dominika Cibulkova, fiind destule momente in primul set in care slovaca se uita lung peste fileu pentru a vedea daca adversara va abandona sau nu. Dupa un 6-0 scurt admininstrat de Dominika, Simona a dat semne de viata, a revenit de la 0-2, a servit la 5-4 pentru a trimite partida in set decisiv, insa pana la urma Cibulkova a avut castig de cauza, 7-5. Liderul mondial paraseste turneul Premier 5 in turul al doilea, la fel ca in 2017.

SOC iN TENIS! ACCIDENTARE cumplita pentru SIMONA HALEP! Vestile nu sunt deloc bune

Antrenamentul Simona Halep, de dinaintea debutului la turneul de la Wuhan din China a fost intrerupt, duminica. Sportiva a acuzat dureri de spate. Sportiva a avut nevoie de o pauza de cateva minute, in care.

Mesajul lui Hagi pentru Simona Halep la implinirea varstei de 27 de ani

Simona Halep implineste astazi 27 de ani, pe care ii sarbatoreste in China, departe de tara, prieteni si apropiati.

Simona Halep, DISTRUSA la Wuhan! A fost ELIMINATA de Dominika Cibulkova, dupa ce in primul set nu a castigat niciun game

Simona Halep nr. 1 WTA) a fost eliminata, marti, in turul al doilea al turneului de la Wuhan China), fiind invinsa de slovaca Dominika Cibulkova 31 WTA) in doua seturi, cu scorul de 6-0, 7-5. Aceasta a fost.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )