Libnet.ro
UNICEF

14:00

Simona Halep si-a anuntat primul turneu din 2019

Online Sport Online Sport,
Simona Halep si-a anuntat primul turneu din 2019

Lidera mondiala Simona Halep si-a anuntat prima participare din 2019 intr-un turneu din cadrul circuitului mondial profesionist de tenis WTA. continuă pe Online Sport

SOC in tenis: Simona Halep se RETRAGE de la un turneu important! Decizie RADICALA a liderei WTA

Simona Halep, lidera clasamentului WTA, a luat o decizie neasteptata. Desi toata lumea spera ca sportiva noastra sa se recupereze pana la debutul noului sezon, Simona a decis sa nu participe la turneul de la.

SIMONA HALEP, aparitie de SENZATIE in centrul Bucurestiului! Imagini in EXCLUSIVITATE (FOTO, VIDEO)

Numarul unu mondial in tenisul feminin, Simona Halep, a fost surprinsa in timp ce participa la ofilmare pentru o noua reclama. Imaginile sunt de luni dimineata, in fata Palatului Regal, chiar in momentul.

Simona Halep si-a serbat ziua de nastere cu Andra, Andi Moiescu si Becali

Simona Halep a implinit 27 de ani pe 29 septembrie, insa abia zilele trecute, in luna noiembrie, a reusit sa organizeze petrecerea aniversara alaturi de prieteni. Iata cum a aratat evenimentul si ce tort a avut! .

Simona Halep va deveni cetatean de onoare al Calarasiului. Cum s-a pregatit comunitatea aromana s-o intampine pe campioana

Cea mai buna jucatoare de tenis a lumii vine miercuri, 28 noiembrie, la Calarasi. Simona Halep va primi titlul de cetatean de onoare al orasului, in semn de apreciere pentru performantele sale sportive.

Clasamentul WTA: Simona Halep, lider mondial pentru a 56-a saptamna/ Nicio schimbare n TOP 10

Simona Halep a inceput saptamana cu numarul 56 in postura de lider mondial nu au avut loc modificari in TOP 10 WTA). Romania are alte cinci jucatoare in TOP 100: Buzarnescu, Begu, Bogdan, Cirstea si Niculescu a urcat o pozitie). in clasamentul de dublu, Begu si Buzarnescu sunt cele mai bine pozitionate romance.

O noua provocare pentru Simona Halep. Ce vrea sa faca pentru Romania cea mai buna jucatoare de tenis a lumii

Simona Halep a vorbit despre obiectivele carierei ei profesioniste si a dezvaluit ce la viseaza pana va abandona activitatea sportiva.

FOTO Imagini senzationale cu Simona Halep: si-a tinut ziua intr-un club din Bucuresti cu toti prietenii

Pentru ca nu a avut timp sa isi tina ziua asa cum trebuie, pe 27 septembrie, fiind plecata din tara, Simona Halep a organizat o petrecere sambata seara.

Editia din 2019 a Raliului Dakar va avea loc doar n Peru

Editia din 2019 a Raliului Dakar va avea loc doar in Peru, nu si in alte tari precum Argentina, Chile, Paraguay si Bolivia, asa cum a fost in ultimii ani. La startul competitiei va fi prezent si romanul Emanuel Gyenes.

AVERTISMENTUL lui Ilie Nastase pentru Simona Halep: Schiul e periculos, sa nu uitam ce s-a intamplat cu Michael Schumacher! (FOTO)

Fostul mare tenismen Ilie Nastase ii transmite un avertisment Simonei Halep, dupa ce sportiva noastra si Darren Cahill au fost in vacanta la schi, in Austria. Nasty a explicat cat de periculos este pentru.

Simona Halep l-a ajutat pe Darren Cahill sa obtina un premiu important. Ce distinctie i-a revenit australianului

Antrenorul Simonei Halep din ultimii patru ani, Darren Cahill, a primit, luni, intr-o gala organizata la Melbourne, un premiu extrem de important.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )