Libnet.ro
UNICEF

11:31

Simona Halep a uitat deja de Madrid. Se gandeste la urmatorul turneu

Online Sport Online Sport,
Simona Halep a uitat deja de Madrid. Se gandeste la urmatorul turneu

Eliminata in faza sferturilor de finala la Madrid dupa doua titluri castigate la rand, Simona Halep isi indreapta atentia asupra urmatorului turneul al care va participa, competitia WTA Premier 5 de la Roma. continuă pe Online Sport

Simona Halep, dupa eliminarea de la Madrid: Nu am jucat cel mai bun tenis al meu, dar poate ca ea nu m-a lasat sa fac asta

Simona Halep a parasit turneul de la Madrid in faza sferturilor, fiind invinsa de Karolina Pliskova 6 WTA), scor 6-4, 6-3. Liderul mondial a declarat, la conferinta de presa, ca nu a jucat cel mai bun tenis al sau, precizand ca adversara sa a evoluat foarte bine si merita sa castige. Nu am jucat cel mai bun tenis al meu, dar poate ca ea nu m-a lasat sa fac asta, a spus Halep.

Locul 1 in pericol! Cate puncte pierde Simona Halep din cauza eliminarii de la Madrid

Simona Halep a fost eliminata de la turneul de la Madrid, dupa ce a pierdut in fata cehoaicei Karolina Pliskova, scor 4-6, 3-6.

Simona Halep, eliminata in sferturi la Madrid dupa un joc modest

Jucatoarea Simona Halep a pierdut, joi, in sferturile de finala la Madrid, in fata cehoaicei Karolina Pliskova dupa un meci de doua seturi, scor 6-4, 6-3. Halep nu mai pierduse de 15 meciuri la Madrid, turneu pe care l-a castigat in ultimii doi ani.

Simona Halep, invinsa in sferturile de la Madrid: Ce se intampla in clasamentul mondial

Simona Halep a pierdut, joi, in sferturile de finala de la Madrid in fata Karolinei Pliskova, 4-6 3-6. infrangerea este una care o va costa mult in clasamentul WTA, Simona pierzand nu mai putin de 785 de.

Simona Halep ajunge in sferturi la Madrid

De o ora si 15 minute a avut nevoie Simona Halep pentru a obtine calificarea intre cele mai bune opt jucatoare ale turneului de la Madrid, competitie de categorie Premier Mandatory.

Simona Halep, calificare in turul 3 la Madrid

Lidera mondiala si detinatoarea trofeului de la Madrid, Simona Halep s-a calificat fara emotii in turul al treilea dupa o victorie categorica obtinuta in fata belgicenei Elise Mertens, scor 6-0, 6-3.

VIDEO Simona Halep este n sferturi la Madrid (6-1, 6-4 cu Kristyna Pliskova)/ David l-a nvins pe Goliat

Simona Halep 1,68 metri) s-a descurcat bine din punct de vedere tactic, diferenta de forta si de 16 centimetri nevazandu-se in meciul castigat miercuri impotriva Kristynei Pliskova 94 WTA, venita din calificari, 1,84 metri). Dupa un prim set in care a defilat 6-1), Simona a avut nevoie de ajutorul adversarei la 4-4 cehoaica a oferit practic cadou break-ul) pentru a ajunge sa inchida mansa cu 6-4. Calificarea in sferturile turneului de la Madrid a venit dupa un meci care a durat o ora si 15 minute. Pentru un loc in semifinale, Halep s-ar putea duela cu sora Kristynei - Karolina - daca aceasta din urma o va invinge pe Sloane Stephens.

WTA Madrid: Simona Halep vs Karolina Pliskova (dupa ora 15:00)/ Duel pentru semifinale

Pentru a ajunge in semifinalele turneului Premier Mandatory de la Madrid, Simona Halep trebuie sa o invinga pe Karolina Pliskova, favorita numarul sase a competitiei. Singurul meci disputat pe zgura de cele doua jucatoare a avut loc in 2017, in semifinalele de la Roland Garros a fost 6-4, 3-6, 6-3 pentru Halep). Confruntarea de la Madrid va fi a doua a zilei pe arena Manolo Santana si nu va incepe mai devreme de ora 15:00. Partida poate fi urmarita in direct la Digi Sport 2 si Live Text pe HotNews. ro.

Simona Halep, eliminata in sferturile turneului de la Madrid

Liderul tenisului feminin mondial, romanca Simona Halep, a fost invinsa de Karolina Pliskova Cehia) cu 6-4, 6-3, joi, in sferturile de finala ale turneului WTA de la Madrid, dotat cu premii totale in.

LIVE VIDEO, ora 15.00 - Simona Halep forteaza calificarea in semifinale la Madrid, contra Karolinei Pliskova

Simona Halep revine azi pe teren la turneul Premier Mandatory de la Madrid, unde va juca, de la ora 15. 00, contra cehoaicei Karolina Pliskova.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,234 seconds )