Libnet.ro
UNICEF

00:06

Simona Halep urca un loc in clasamentul WTA

Online Sport Online Sport,
Simona Halep urca un loc in clasamentul WTA

Fara sa fi jucat in vreun turneu saptamana recent incheiata, Simona Halep a profitat de jocul rezultatelor pentru a reveni in toptul cinci mondial. continuă pe Online Sport

Simona Halep, pe locul cinci in clasamentul mondial WTA

Romanca Simona Halep a urcat un loc, de pesase pe cinci, in clasamentul mondial al jucatoarelor profesioniste de tenis WTA), dat publicitatii luni, in timp ce jucatoarea canadiana de origine romana.

Halep a urcat pe locul 5 in clasamentul WTA, Bianca Andreescu, pe 4

Romanca Simona Halep a urcat un loc, de pa sase pe cinci, in clasamentul mondial al jucatoarelor pro.

Rasturnare de situatie pentru Simona Halep. Pe ce loc se afla acum in clasamentul WTA

Rasturnare de situatie pentru Simona Halep, campioana de la Wimbledon. Romanca ca urca o pozitie in clasamentul WTA, chiar daca nu participa la Kremlin Cup, competitie care se desfasoara in aceasta saptamana. Pe ce loc se afla acum? Pe ce loc de afla Simona Halep in clasamentul WTA? Sportiva din Constanta nu participa la turneul .

Clasamentul WTA revizuit. Simona Halep a urcat o pozitie

Romanca Simona Halep a urcat un loc, de pe sase pe cinci, in clasamentul WTA, dat publicitatii luni,.

Clasamentul WTA: Simona Halep a urcat o pozitie - Se afla pe 5

Simona Halep a urcat o pozitie in clasamentul WTA, campioana de la Wimbledon aflandu-se in aceasta saptamana pe locul 5 in ierarhia mondiala. Bianca Andreescu se gaseste pe 4, cea mai buna performanta de pana acum a carierei. Podiumul este neschimbat: Barty 1), Pliskova 2), Osaka 3).

Simona Halep TOP WTA. Simona Halep a primit o veste proasta chiar de luni dimineata

Simona Halep a primit o veste proasta din partea WTA, dar, in acelasi timp, si una buna. Ea a urcat in clasamentul mondial, de pe 6 pe 5, dar, totusi, se mentine in spatele Biancai Andreescu, acum pe.

Nicio jucatoare de tenis nu a mai realizat asa ceva. Simona Halep, performanta unica

Simona Halep mai bifeaza un record in tenisul mondial feminin. Campioana de la Wimbledon intra, incepand de luni, in cea de-a 300-a saptamana consecutiva petrecuta in top 10 WTA. Nicio jucatoare de tenis nu a mai realizat aeasta performanta pana acum. Simona Halep, a 300-a saptamana consecutiva in top 10 WTA Numarul 6 mondial este .

Simona Halep primeste o noua lovitura. Bianca Andreescu i-a luat fata si la Turneul Campioanelor

Bianca Andreescu este principala favorita, la Turneul Campioanelor, fiind astfel marcata o noua lovitura pentru Simona Halep. Tanara jucatoare de tenis a reusit de curand o asemenea performanta, dupa cum anunta luni, in mod deloc surprinzator, si casele de pariuri. Simona Halep primeste o noua lovitura: Bianca Andreescu i-a luat fata Asta deoarece au fost .

Darren Cahill va fi alaturi de Simona Halep la Turneul Campioanelor

Simona Halep a tot anuntat in ultima perioada ca Darren Cahill va reveni in echipa ei odata cu debutul noului sezon 2020). Australianul a postat insa luni pe Instagram o fotografie in care anunta ca va pleca din nou la drum. Cahill va fi, pana la urma, alaturi de fostul lider mondial la Shenzhen, acolo unde Halep va participa la Turneul Campioanelor a obtinut a sasea calificare consecutiva).

Ce studii are Simona Halep. Cea mai buna jucatoare de tenis din Romania a cucerit podiumul de la o varsta frageda

La 28 de ani, Simona Halep se bucura de succes, joaca tenis la cel mai inalt nivel, castiga sume importante de bani din sport, publicitate si afaceri si investeste intr-o echipa de hochei de fete. Sportul nu a fost singura ei pasiune de-a lungul timpului. Cea mai buna jucatoare de tenis din Romania a facut .

ştiri de la Online Sport

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )