Libnet.ro
UNICEF

07:00

UEFA a facut ANUNTUL! Campionatul European din 2024 va fi organizat in Germania

B1 B1,
UEFA a facut ANUNTUL! Campionatul European din 2024 va fi organizat in Germania

UEFA a anuntat, joi, care va fi gazda editiei din 2024 a Campionatului European de fotbal. Nemtii au castigat lupta cu Turcia pentru acest turneu, astfel ca Germania va organiza in premiera un EURO ca tara. continuă pe B1

UEFA: Campionatul European din 2024 va avea loc in Germania

UEFA a anuntat, joi, ca editia din 2024 a Campionatului European de fotbal va fi gazduita de Germania. Decizia a fost luata de Comitetul Executiv al forului. Pentru gazduirea turneului a candidat si.

EURO 2024 intre Germania si Turcia. Ce va alege UEFA?

Astazi aflam cine va fi gazda turneului final al Campionatului European din anul 2024, iar misiunea celor de la UEFA este cat se poate de simplificata.

UEFA a decis gazda EURO 2024

Astazi am aflat cine va fi gazda turneului final al Campionatului European din anul 2024.

Cine este romanul care a luat argintul la Campionatul European de Tenis de Masa. Ovidiu Ionescu are dubla legitimare la cluburi din Romania si Germania

Dupa aproape sase decenii, un roman a jucat finala masculina a Campionatului European de Tenis de Masa. Buzoianul Ovidiu Ionescu, in varsta de 29 de ani, a obtinut medalia de argint, duminica, la Alicante Spania), romanul fiind intrecut in finala de germanul Timo Boll, numarul 4 mondial. Ionescu a egalat performanta reusita in 1960 de Radu Negulescu.

Clipe teribile pentru Cristi Borcea... Medicii au facut anuntul: Din pacate e vorba de fosta sa sotie Mihaela Borcea...

Femeile din viata lui Cristi Borcea continua sa ii dea palpitatii. Prima fosta sotie a cuceritorului, Mihaela Borcea, a marturisit ca, pe langa intoxicatia cu mercur, s-a imbolnavit si de.

Ministerul Apararii a facut ANUNTUL! NOI DETALII despre introducerea stagiului militar obligatoriu! Se doreste crearea unei ARMATE

Ministerului Apararii Nationale vrea sa rezolve problema deficitului de personal din armata prin intermediul rezervistilor voluntari, in conditiile in care reintroducerea stagiului militar obligatoriu nu este o .

Rasturnare de situatie! Oficial sunt impreuna: SMILEY a facut anuntul care bulverseaza LUMEA MONDENA!

Smiley si Gina Pistol formeaza un cuplu de mai bine de un an. insa nu si-au facut relatia publica si continua sa fie extrem de discreti cand vine vorba de povestea lor de dragoste. Totul a iesit la.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )