Libnet.ro
UNICEF

20:32

VIDEO ATP Montreal: Rafael Nadal il va intalni pe Daniil Medvedev in ultimul act

Hotnews Hotnews,
 VIDEO ATP Montreal: Rafael Nadal il va intalni pe Daniil Medvedev in ultimul act

Rafael Nadal se va duela cu Daniil Medvedev 9 ATP) pentru a castiga al 35-lea Masters de 1000 de puncte din cariera, la turneul de la Montreal. Pentru rus, aceasta este prima finala disputata la un turneu din aceasta categorie. continuă pe Hotnews

VIDEO ATP Montreal: Rafael Nadal s-a calificat in semifinale Zverev si Thiem au fost eliminati

Rafael Nadal, numarul 2 mondial, s-a calificat in semifinalele turneului ATP Masters 1. 000 de la Montreal, dotat cu premii totale de 5,7 milioane dolari, invingandu-l in trei seturi, 2-6, 6-1, 6-2, pe italianul Fabio Fognini, intr-o partida disputata vineri.

ATP Montreal: Rafael Nadal, Dominic Thiem si Alexander Zverev, in sferturi (Rezultatele zilei)

Cap de serie numarul unu si campion en-titre, Rafael Nadal a avut nevoie de doua seturi pentru a trece de Guido Pella 6-3, 6-4) si pentru a obtine biletul care l-a dus in sferturile de la Montreal. in aceeasi faza au ajuns si Dominic Thiem favorit 2) si Alexander Zverev 3).

ATP Montreal: Rafa Nadal, in finala

Tenismanul spaniol Rafael Nadal, principalul favorit al turneului ATP Masters 1. 000 de la Montreal, .

VIDEO Spectacol marca Rafael Nadal - Ce lovituri a reusit spaniolul in victoria din optimi cu Guido Pella

Rafael Nadal a ajuns la 379 de victorii in turnele de tip Masters de categorie 1000), iar in ultimul succes cel din meciul cu Guido Pella, scor 6-3, 6-4) a avut cateva executii aplaudate indelung de publicul de la Montreal. Intra in material pentru a vedea o selectie a celor mai spectaculoase executii marca Nadal.

VIDEO Lovituri spectaculoase intre Rafael Nadal si Fabio Fognini - Scurta, tweener-ul si smash-ul

Meciul dintre Rafael Nadal si Fabio Fognini a oferit numeroase puncte spectaculoase, italianul ridicandu-se in multe momente la nivelul campionului iberic. Rafa s-a calificat in semifinalele de la Montreal, insa Fogna si-a lasat amprenta asupra turneului canadian.

ATP Montreal: Horia Tecau si Jean-Julien Rojer, eliminati in optimile probei de dublu

Perechea formata din tenismanul roman Horia Tecau si olandezul Jean-Julien Rojer a fost invinsa de cuplul Rajeev Ram SUA)Joe Salisbury Marea Britanie) cu 6-3, 7-6 6), joi, in optimile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului ATP Masters 1. 000 de la Montreal, dotat cu premii totale de 5. 945 dolari.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2981 seconds )