Libnet.ro
UNICEF

13:00

Wozniacki se retrage din tenis, la doar 29 de ani, la turneul la care a dat cea mai mare batalie a carierei, cu Simona Halep

Adevărul Adevărul,
Wozniacki se retrage din tenis, la doar 29 de ani, la turneul la care a dat cea mai mare batalie a carierei, cu Simona Halep

Daneza Caroline Wozniacki a anuntat, vineri, ca Australian Open 2020 va fi ultimul turneu din cariera sa. Fostul lider mondial se va desparti de lumea tenisului profesionist pe terenurile care i-au adus, in 2018, singurul titlu de Mare Slem al carierei. continuă pe Adevărul

Din pacate, E ADEVARAT! SE RETRAGE DIN TENIS! Fanii SPORTIVEI sunt iN STARE DE SOC (FOTO)

Tenismena Carla Suarez Navarro locul 55 in ierarhia WTA) a anuntat ca sezonul 2020 va fi ultimul din cariera sa.

Lidia Buble a anuntat cand se va retrage din muzica. Ma duc spre Biserica, de unde am venit!

Lidia Buble a dezvaluit ce va face dupa ce se va retrage din industria muzicala. Artista a declarat, in cadrul emisiunii Xtra Night Show, ca se va indrepta din nou catre biserica, spre surprinderea lui Catalin Bordea. Lidia face parte din cultul crestin Penticostal. Lidia Buble a anuntat cand se va retrage din muzica Cantareata .

Drama baietelului ajutat de echipa Visuri la Cheie. Andrei are doar noua ani si a suferit deja 17 operatii

Echipa Visuri la Cheie se va opri in Capitala, iar in editia din aceasta miercuri, pe 4 decembrie, va fi prezentat cazul emotionant al unui copil de 9 ani. Pana la aceasta varsta, baietelul a suferit deja nu mai putin de 17 interventii chirurgicale. Telespectatorii vor putea urmari povestea marcanta a micutului, emisiunea fiind difuzata .

Iulia Albu si-a machiat fetita de doar 10 ani. Cum a fotografiat-o apoi pe Mikaela

Vedetele autohtone, ca si noi, cand vine vorba de copii lor, se mandresc cu ei si incearca sa si-i aduca in fata reflectoarelor si sa se mandreasca cu ei. Acelasi lucru l-a facut si Iulia Albu cand fetita ei, Mikaela, a avut parte de o sesiune de machiaj extravagant. Asa cum declara chiar mamica fetei, .

Caroline Wozniacki si-a anuntat retragerea din tenis

Jucatoarea daneza Caroline Wozniacki a anuntat, vineri, ca va agata racheta in cui dupa primul Grand Slam al anului 2020.

Fosta sotie a lui Cornel Gales, prima reactie dupa moartea acestuia. A parasit-o cand fetita lor avea doar 4 ani

Prima sotie a lui Cornel Gales a reactionat dupa ce a aflat ca barbatul si-a pierdut viata intr-un accident rutier in Spania, dar nu a parut afectata de tragica veste. Femeia sustine ca acesta a parasit-o in urma cu mai bine de 27 de ani si nu s-a mai interesat nici macar de fiica lui, .

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )