Libnet.ro
UNICEF

18:15

Ashleigh Barty a castigat turneul de casa al lui Cahill. Ritual pentru ca australiencei sa-i mearga bine tot anul

Adevărul Adevărul,
Ashleigh Barty a castigat turneul de casa al lui Cahill. Ritual pentru ca australiencei sa-i mearga bine tot anul

Ashleigh Barty a luat startul perfect in sezon, castigand editia inaugurala a turneului de la Adelaide, organizat in orasul natal al lui Darren Cahill. inainte de a-i inmana premiul, organizatorii au invitat un aborigen pentru a curata trofeul de spirite rele, astfel incat liderului mondial sa-i mearga bine tot anul. continuă pe Adevărul

VIDEO WTA Adelaide: Ashleigh Barty a castigat primul turneu in tara natala

Australianca Ashleigh Barty 1 WTA) si-a trecut in palmares primul sau trofeu in tara natala, dupa ce a invins-o pe ucraineanca Dayana Yastremska 24 WTA), scor 6-2, 7-5, in finala turneului Premier de la Adelaide.

WTA Adelaide: Ashleigh Barty, in finala - Victorie dificila cu Danielle Collins

Ashleigh Barty a avut parte de un meci foarte greu cu Danielle Collins, fiind nevoie de tiebreak in decisiv pentru a fi stabilita invingatoarea. Liderul mondial s-a impus, scor 3-6, 6-1, 7-65), dupa un duel de o ora si 52 de minute. Barty o va intalni in finala turneului de la Adelaide pe Dayana Yastremska 24 WTA).

VIDEO WTA Adelaide: Ashleigh Barty, Danielle Collins, Dayana Yastremska si Aryna Sabalenka s-au calificat in semifinale (Rezultatele zilei)

Calificarea in semifinalele turneului de la Adelaide a venit fara prea mari probleme pentru liderul mondial, Ashleigh Barty trecand de Marketa Vondrousova, scor 6-3, 6-3, in ultimul meci al zilei. Au mai obtinut un loc in penultimul act Dayana Yastremska, Aryna Sabalenka victorie cu Simona Halep) si Danielle Collins.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2443 seconds )