Libnet.ro
UNICEF

17:46

ATP Rotterdam: Horia Tecau si Jean-Julien Rojer s-au calificat n finala probei de dublu

Hotnews Hotnews,
 ATP Rotterdam: Horia Tecau si Jean-Julien Rojer s-au calificat n finala probei de dublu

Perechea romano-olandeza Horia Tecau/Jean-Julien Rojer va juca finala probei de dublu in turneul de tenis de la Rotterdam ATP), dotat cu premii totale de 1. 160 euro, gratie victoriei cu 3-6, 6-2, 10-7, sambata seara, in semifinala cu echipa Rajeev Ram SUA)/Joe Salisbury Marea Britanie). continuă pe Hotnews

ATP Rotterdam: Horia Tecau si Jean-Julien Rojer s-au calificat n semifinale

Echipa formata din Horia Tecau si Jean-Julien Rojer a avut parte de un meci facil in sferturile competitiei de la Rotterdam, 6-1, 6-2, in fata cuplului Wesley Koolhof/Jurgen Melzer Olanda/Austria) si s-a calificat in semifinale.

ATP Rotterdam: Horia Tecau si Jean-Julien Rojer, nvinsi n finala probei de dublu

Perechea romano-olandeza Horia Tecau/Jean-Julien Rojer a fost invinsa de cuplul alcatuit din francezul Jeremy Chardy si finlandezul Henri Kontinen cu 7-6 5), 7-6 4), duminica, in finala probei de dublu a turneului de tenis de la Rotterdam ATP), dotat cu premii totale de 1. 160 euro.

Horia Tecau a pierdut finala turneului de dublu de la Rotterdam

Dupa trei turnee in care au fost eliminati de fiecare data in primul tur, duminca, Horia Tecau si Jean-Julien Rojer au reusit sa joace prima finala in 2019.

ATP Rotterdam: Stan Wawrinka si Kei Nishikori, calificati n semifinale

Japonezul Kei Nishikori 7 ATP), principalul favorit, s-a calificat in semifinalele turneului ATP de la Rotterdam, faza in care il va intalni pe Stan Wawrinka 68 ATP). Elvetianul l-a eliminat din competitiei pe canadianul Denis Shapovalov 25 ATP), cap de serie numarul 10.

ATP Rotterdam: Kei Nishikori, n sferturi - Niponul are 10 victorii din 11 meciuri n 2019

Tenismanul japonez Kei Nishikori, principalul favorit al turneului ATP de la Rotterdam, s-a calificat in sferturile de finala ale acestei competitii, dotata cu premii totale in valoare de 1. 160 euro, invingandu-l in doua seturi, 6-1, 6-4, pe letonul Ernests Gulbis, intr-o partida disputata joi.

VIDEO ATP Rotterdam: Stan Wawrinka, victorie n fata lui Kei Nishikori - Elvetianul va juca n finala cu Gael Monfils

Francezul Gael Monfils si elvetianul Stan Wawrinka vor disputa finala turneului ATP de la Rotterdam, dotat cu premii in valoare de 1. 160 euro.

ştiri din Sport

actualitate, 17:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2332 seconds )